Biz de eve gittiğimizde rahat uyuyamıyoruz

Biz de eve gittiğimizde rahat uyuyamıyoruz
Yılport Samsunspor Kaptanı Osman Çelik, "Beklentilerin altında kaldığımızın farkındayız. Biz de eve gittiğimizde rahat uyuyamıyoruz, çok üzülüyoruz. İhtiyacımız olan tek şey bir galibiyet alıp takımın öz güvenini tekrar kazanması" dedi.

Osman Çelik, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, puan olarak ligin dibinde bulunduklarını ancak oyun anlamında iyi olduklarını belirtti. İyi oynadıkları maçlarda da istedikleri puanları alamadıklarına işaret eden Osman Çelik, "Takım olarak yeniden yapılanmaya gittik. Futbol direktörlüğüne Fuat Çapa hocamız da geldi. Bize bu süreçte çok faydalı olacağına inanıyorum. Takım olarak reaksiyon vermemiz gerektiğini konuştuk. Çaykur Rizespor maçıyla beraber inşallah beklediğimiz kırılma anını yaşayıp, bundan sonra sürecin daha iyi geçeceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

aa-20231005-32316310-32316309-samsunspor-kaptani-osman-celikten-oz-guven-vurgusu.jpg

"Beklentilerin altında kaldığımızın farkındayız"
Taraftarın kendilerinden beklentisinin yüksek olduğunu vurgulayan Osman Çelik, şunları kaydetti: "Biz de bu beklentilerin altında kaldığımızın farkındayız. Biz de eve gittiğimizde rahat uyuyamıyoruz, çok üzülüyoruz. Bunun için çok çalışıp analizlerle, hocalarımızın verdiği taktik, teknik, fiziksel bilgilerle bunu geliştirmeye çalışıyoruz. İş bir yerde kırılacak. Ondan sonraki süreç daha güzel olacak. İhtiyacımız olan tek şey bir galibiyet alıp takımın öz güvenini tekrar kazanması ve hak ettiğimiz sıralara doğru tırmanmak. Bunu yapacak karakterde ve kalitede bir takım olduğumuza inanıyorum. Takım arkadaşlarımın hem oyunculuk seviyelerine hem de karakterlerine çok güveniyorum. Bu takım beklenenden daha iyi yerde ligi bitirecek diye düşünüyorum."

an7i7817.jpg

"Geçiş sürecinde sıkıntı yaşıyoruz"
Osman Çelik, eleştirilere saygı gösterdiklerini dile getirerek, "Tabii ki uzun yıllardan sonra Süper Lig'e çıktık, taraftar da başarı bekliyor. Kaliteli bir takım kurulduğunu düşünüyorum. Geçiş sürecinde biraz sıkıntı yaşıyoruz. Alacağımız bir galibiyetten sonra ivmelenmemizin daha farklı olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.