Biz birlikte büyük Türkiye'yiz

Biz birlikte büyük Türkiye'yiz
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, "Biz birlikte büyük Türkiye'yiz ve büyük bir milletiz. Söz konusu vatan olunca nasıl hep birlikte güçlü olduğumuzu 15 Temmuz'da ve bu ekonomik saldırıda dünyaya gösterdik. Allah, bir

Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, tüm Samsunluların ve İslam aleminin bayramını kutladı. Toplumsal hayatta büyük bir önem taşıyan, birlik ve beraberliğin temel yapı taşlarından olan bayramların öneminin iyi idrak edilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Genç, "Bayramlar, milli, manevi ve dini duyguların, inanç, örf, adet, gelenek ve göreneklerin sergilendiği, kardeşliğimizin, dostluğumuzun, birlik ve beraberliğimizin yüzyıllar ötesine taşınmasına vesile olduğu müstesna zaman dilimleridir" dedi.

 

GELECEK KUŞAKLARA AKTARMALIYIZ

Bu günlerin, dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması açısından bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini ifade eden Başkan Genç, "Bayram yakınlıktır, yakınlaşmadır. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Bu değerlerimizi gelecek kuşaklara aktararak yaşatmalıyız" ifadelerini kullandı.

 

'BİRLİĞİMİZİ DÜNYAYA GÖSTERDİK'

Türk milletinin, söz konusu vatan olunca nasıl birlik olunduğunu 15 Temmuz'da ve son ekonomik saldırıda tüm dünyaya gösterdiğini de dile getiren Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: "Biz, birlikte büyük Türkiye'yiz ve büyük milletiz. Bizim için en önemli dört şey tek bayrak, tek millet, tek devlet ve tek vatandır. Bu duygularla, kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, tüm halkımızın huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmesini Allah'tan temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum."

 

BAYRAMLAŞMA 2. GÜN BELEDİYEDE

Öte yandan Başkan Genç, bayramın 2. günü saat 13.30'da Canik Belediyesi'nde düzenlenecek olan bayramlaşma törenine tüm vatandaşları davet etti. Başkan Genç, vatandaşlara, bayram seyahatlerinde daha dikkatli, daha duyarlı olmaları, uykusuz, yorgun veya alkollü biçimde araç kullanmamaları uyarısında da bulundu.

Mert Varıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum