Benimle Sıranı Paylaşır Mısın?"

Benimle Sıranı Paylaşır Mısın?"
İlkadım ilçesinde bulunan Kazım Özdemir İlkokulu özel eğitim öğretmenleri, "Benimle Sıranı Paylaşır Mısın?" projesi ile öğrenciler arasındaki hoşgörüşü artırmayı amaçlıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Hareketi kapsamında İlkadım İlçesi'nde bulunan Kazım Özdemir İlkokulu'ndaki özel eğitim öğretmenleri tarafından hayata geçirilen "Benimle Sıranı Paylaşır Mısın?" projesi, öğrenciler arasındaki saygı-sevgi ve hoşgörüyü arttmayı amaçlıyor.

1-017.jpg

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLERİNDEN PROJE

Kazım Özdemir İlkokulu'nda görevli özel eğitim öğretmenleri Zeynep Selin Öztürk ve İlke Öztürk tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Hareketi kapsamında hayata geçirilen proje ile, özel eğitim gören öğrenciler okulda bulunan diğer öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli etkinliklerde bulunuyor.

TOHUMLAR İLKOKUL SIRALARINDA ATILIYOR

2-018.jpg

Toplum içerisinde bireylerin birbirine saygı duymasının temellerini ilkokul sıralarında atmayı amaçlayan proje ile miniklerin farklılıkları algılaması ve onlarla ortak bir paydada buluşmasını amaçladıklarını ifade eden öğretmenlerden Zeynep Selin Öztürk ile İlke Öztürk, "Özel eğitim öğrencileri, bizler için çok değerli, çok hassas bireyler. Onların eğitim hayatına, topluma adapte olmalarında bizler de öğretmenleri olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu kapsamda, başlattığımız proje ile, onların diğer öğrencilerden hiçbir farklarının olmadığını hissettirmeye, birbirlerine saygı duymalarını sağlamaya ve bunun tohumunu da ilkokul sıralarında atmaya başlıyoruz" dediler.

Poje kapsamında kendi sınıfları haricinde bir sınıfta eğitim gören ve etkinlikte bulunan öğrenciler, hoşça vakit geçirip, eğlenmeyi de ihmal etmediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.