Beden Dili Eğitimi

Beden Dili Eğitimi
Borsalar ve Odalar Samsun Ticaret Borsası’ nın düzenlediği “Beden DiliEğitimi” nde bir araya geldiler.

İzgören Akademi eğitmenlerinden Ayşe Acun Erkuloğlu tarafından verilen eğitime kırkı aşkın oda borsa personeli iştirak etti.

Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet ALİYAZICI; “Oda ve Borsa Başkanlarımızın önderliğinde “Birlikten Bereket Doğar” anlayışı ile sağlanan birlikteliği, kurumlarımız yapı taşları olan personellerimizle pekiştirerek, camiamıza verdiğimiz hizmetin kalitesini arttırmak istiyoruz. 

5 Yıldızlı Hizmet anlayışı ile verdiğimiz hizmetin sürekliliğini sağlamak, personellerimizin etkili iletişim becerisinden geçmektedir. Kişiler arası iletişimin %55-60’ını oluşturan beden dilinin, personellerimiz tarafından doğru kullanılması ve karşısındaki kişinin beden dilinin doğru okunarak iletişime yön verilmesi, üye ilişkilerinin geliştirilmesi açısından önemlidir. Bu nedenle eğitimin içerik ve interaktif uygulamaları bakımından personelimizde bir farkındalık yarattığını düşünmekteyim.Kurumlarımızın hizmet kalitesini arttırmak için Samsun Oda ve Borsaları olarak birlikteliğimiz düzenlenecek eğitimler ile devam edecektir. Eğitime katılım sağlayan Oda ve Borsa Genel Sekreterlerine ve personeline teşekkür ederim.“ dedi.

Eğitime Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip Şahin, Bafra Ticaret Borsası Genel Sekreteri Bayram Tosun, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin SÜRÜL, Terme Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre Kızıl, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatma MALKOÇ, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Ticaret Borsası, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası, Terme Ticaret ve Sanayi Odası, Terme Ticaret Borsası ile Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası personelleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.