“Bayramlar birliğimizi diri tutar”

“Bayramlar birliğimizi diri tutar”
​​​​​​​İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Tok, resmî bayramlaşma merasiminin bayramın 2’inci günü saat 14.00’de İlkadım Hizmet Binası’nda yapılacağını kaydetti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Tok, resmî bayramlaşma merasiminin bayramın 2’inci günü saat 14.00’de İlkadım Hizmet Binası’nda yapılacağını kaydetti.

ÖZEL VE ANLAMLI GÜNLER

Bir bayrama daha ulaşmış olmanın heyecanını ve sevincini yaşadıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bayramların insanları birbirlerine yakınlaştıran, kardeşliği pekiştiren birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendiren özel ve anlamlı günler olduğunu ifade etti.

“BAYRAMLAR, BİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRİR”

Dinimizce önem atfedilen Kurban hadisesinin insanı Allah’a yakınlaştıran, tüm müslümanlar arasında paylaşmayı ve yardımlaşmayı pekiştiren ibadet olduğuna vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bayramlar, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini kuvvetlendiren fertleri birbirine yakınlaştıran, sevgi, muhabbet ve kardeşlik ortamını tesis eden mutlu ve huzurlu günlerdir. Küskünlüklerin ve kırgınlıkların bayram vesilesi dolayısıyla ortadan kaldıran bayramlar, toplumsal birliktelik ve bütünlük en yüksek düzeyde hissedilmektedir. Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan temenni ediyorum.” diye konuştu.

Resmî bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü saat 14.00’de İlkadım Hizmet Binası’nda yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum