Başkan Yılmaz Ak partiye ters köşe yapıyor

Başkan Yılmaz Ak partiye ters köşe yapıyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın CHP'den aday olacağı yönündeki haberleri kendisinin yaptırdığı iddia edildi. Amaç ise koltuğunu koruyabilmek.

 

Siyasi kulisler ve yaygın medyada çıkan köşe yazılarında görevden alınacak isimler arasında gösterilen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın bu potadan çıkabilmek için yeni bir taktik peşinde olduğu öne sürüldü. Başkan Yılmaz, görevden alınması halinde CHP'den aday olarak AK Parti'nin karşısına çıkabileceğinin sinyallerini veriyor.  
FISILTI GAZETESİ İŞ BAŞINDA
Bugünlerde Samsun'da en çok konuşulan konulardan biri de, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın CHP'den aday olacağı yönünde siyasi kulislere fısıldanan dedikodular.  Yerel medyada, 'Yusuf Ziya Yılmaz’ın CHP'de siyaset yapmak için hazırlandığı' haberleri çıkmaya başladı. 

YILMAZ DA TOPUN AĞZINDA
Cumhurbaşkaanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Metal yorgunluğu' açıklamasından sonra ülke genelinde önemli isimler belediye başkanlığından ya istifa ettirildi ya da ilçelerde olduğu gibi görevden alındı. Siyasi kulislerde yer alan haberlere göre, istifası istenen isimlerden biri de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz. 

CHP SOPASI
Bu kulis bilgilerinin haberlerleşmesinin aardından, Samsun'da Başkan Yılmaz'la ilgili çıkan CHP'de mi siyaset yapacak haberleri dikkat çekti. Sosyal Demokrat olarak bilinen Başkan Yılmaz, üç dönemdir AK Parti'de belediye başkanlığı yapıyor. Görevden alınması halinde CHP kozunu kulanmak istediği öne sürülen Başkan Yılmaz'ın, bu haberleri de, AK Parti'ye gözdağı vermek amacıyla Yılmaz'ın çevresi tarafından servis edildiği öne sürüldü

. Şenol Üstün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum