Başkan vekili Okumuş’tan öğretmenler günü ziyaretleri

Başkan vekili Okumuş’tan öğretmenler günü ziyaretleri
Terme Belediye Başkan Vekili Güler Okumuş, öğretmenler günü dolaysısıyla okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin gününü kutlayarak karanfil hediye etti.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları kapsamında, Terme Belediye Başkan Vekili Güler Okumuş, Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy’u makamında ziyaret etti. Okumuş’a ziyaretlerinde Belediye meclis üyesi Nebile Buzdan’da eşlik etti.

GÜNLERİNİ KUTLADI

Terme ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Terme ilköğretim okulu ile başlayan ziyaretlerine, Hüseyinmescit mahallesindeki okullar ile devam eden Okumuş, ilçe genelindeki tüm eğitim kurumlarında görev yapan tüm öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Başkan vekili Okumuş ziyaretlerinde günün anısına çiçek ve çikolata takdiminde bulundu.

MÜSTESNA YERE SAHİP

Belediye Başkanı Şenol Kul’un Ankara’da bulunması vesile ile Başkan vekili olarak görev yaptığını belirten Okumuş, “Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanmayacak kadar saygın, sınırları, okul ve sınıf duvarları ile tarif edilemeyecek kadar ağır sorumluluk isteyen; sevgi ve fedakârlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslektir. Öğretmenler, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır. 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' ifadesinde tecessüm eden bir geleneğin temsilcileri olarak bizler, öğretmenlerimize olan şükran borcumuzu hiçbir zaman layıkıyla ödemeyeceğimizin farkındayız. Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutsal görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, hakkın rahmetine kavuşmuş olan tüm öğretmenlerimizi de saygıyla anıyorum" dedi.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.