Başkan Tok’tan Mevlid Kandili Mesajı

Başkan Tok’tan Mevlid Kandili Mesajı
Peygamber Efendimiz’ in varlık âlemini şereflendirdiği gün olan Mevlid Kandili’nin iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Tok, İnsanlığın, Hazreti Peygamber’in reçetesine her geçen gün daha çok ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği hicri gün olarak dua ve ibadetlerle geçirilen Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamber Efendimizin doğum günü olan bu mübarek gün ve geceye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyen Başkan Erdoğan Tok, “ Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır. Hayatının her döneminde sevgili Peygamberimizin bizlere sunduğu bütün değerlerini ve öğütlerini anlama ve yaşama bakımından mevlid kandili çok önemli bir gündür. Böyle günleri ve geceleri vesile kabul ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı artırmalıyız. Peygamberimizin bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlamalı ve bu anlayışla hayatımıza uygulamalıyız. Manevi hazların en yükseğe çıktığı, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu günde Mevlid Kandili’nin vatanımıza, milletimize, gönül coğrafyamıza ve İslam Alemine, sağlık, mutluluk, bereket ve huzur getirmesini Yüce Rabbimiz’ den niyaz ederim” diye konuştu.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum