BAŞKAN TOK'A ANLAMLI HEDİYE

BAŞKAN TOK'A ANLAMLI HEDİYE
Mehmetçik İHL'den Başkan Tok'a SamsunsporluTeşekkür

Mehmetçik İmam Hatip Ortaokulu'na yapılan eğitim yardımlarından dolayı okul yöneticileri Başkan Tok'a teşekkür ederek anlamlı bir hediye takdim etti. Başkan Tok'ta kendisine hediye edilen ve beğenerek aldığı Samsunspor tablosunu en güzel yerde sergileyeceğini ifade etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mehmetçik İmam Hatip Orta Okulu yönetiminin daveti üzerine Okul Müdürü Oktay Tetin,idareci, öğretmen ve öğrencilerle okul bahçesinde bir araya geldi.

EĞİTİM NEFERİYİZ

Okul bahçesinde belediye olarak eğitime yaptıkları faaliyetleri anlatan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Belediye olarak imkanlar ölçüsünde okulların fiziki görünümünü, öğrencilerin eğitim gördükleri sınıfların güzelleştirilmesi, okul dış ve iç cephelerinin boyanması, bahçelerinde  çevre düzenleme çalışmaları gibi birçok alanda hizmetler yapıyoruz. Bizler eğitim neferleriyiz.Türkiye'mizin yarınlarının inşasında görev alacak çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri amacıyla  çalışmalarımızı sürdürmekteyiz." dedi.

SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ

Türkiye'nin eğitimde çağdaş medeniyetler seviyesine erişmesi bakımından ülkemizin geleceği olan yavrularımızın elverişli ortamlarda eğitim alabilmeleri için üzerlerine düşen vazifeyi yerine getirdiklerini söyleyen Başkan Erdoğan Tok, " Samsun'a okul ve öğrenci sayısının en çok olduğu ilçe olarak eğitim yükünü İlkadım İlçemiz çekmektedir. Yaklaşık 65 bin civarında olan öğrenci sayısı ile Samsun'da okullaşma ihtiyacının yarısından fazlası ilçemizde karşılanmaktadır. Bu büyük ilçenin yükünün ağırlığı belediye başkanı olarak bizim omuzlarımızdadır. Bizler için önemli konulardan bir tanesi okullarımızın bakımı ve modernleşmesidir. Çünkü geleceğin temellerinin atıldığı yerler buralardır.  Hizmet etmek sadece yol kaldırım yapmak demek değildir. Gerçek hizmet geleceğimiz olan yavrularımızın eğitim aldıkları bu yerleri iyileştirerek daha ferah ve modern bir ortamda eğitim almalarıdır. Bu nedenle eğitime olan desteğimiz her daim devam ederek artacaktır. Eğitim bir milletin olmazsa olmazıdır. Geleceğimizin daha aydınlık olması, çocuklarımızın ve gençlerimizin çok iyi eğitilmesine, geleceğe çok iyi şekilde hazırlanmalarına bağlıdır. "diye konuştu.

 

BAŞKAN TOK'A ANLAMLI HEDİYE

Mehmetçik İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Oktay Tetin, okula yapılan destek ve yardımlardan dolayı Başkan Tok'a teşekkür etti.

Günün anısında Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Şen ise, Başkan Erdoğan Tok'a gümüş tablo üzerine özel işlemeli Samsunspor tablosu hediye etti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.