BAŞKAN TOK,”1 KASIMIN KADERİ KADINLARIN ELİNDE”

BAŞKAN TOK,”1 KASIMIN KADERİ KADINLARIN ELİNDE”
Her gün farklı bir mahallenin bayanları ile beş çayı programında bir araya gelen Başkan Erdoğan Tok, 1 Kasım seçimlerinin kaderini kadınların belirleyeceğini söyledi.

İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan İlkadım ilçegenelindeki hanımlar ile yapılan beş çayı programı hız kesmeden devam ediyor. Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde gerçekleştirilen çay programına her gün farklı mahallelerin bayan sakinleri yoğun ilgi gösteriyor. Gerçekleştirilen programlarda İlkadımlı bayanlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, hem hanımların tek tek sorularını yanıtlıyor hem de İlçe genelinde yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında detaylı bilgi veriyor. Geçmiş dönemlerde yapmış olduğu Belediye Başkanlığı esnasında gerçekleşen beş çayı programlarında 15 bin bayanla bir araya geldiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Ekim ayı sonuna kadar 5 Bin bayanı Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde ağırlayacaklarını söyledi.

HER HANEYE ULAŞIYORUZ
Düzenlenen beş çayı programlarıyla İlkadım ilçesinde ki her haneye ulaşacaklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Her gün farklı mahallemizin bayanlarını ağırladığımız beş çayı programımızın bir yenisini Kökçüoğlu Mahallesi bayanlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Bu yoğun katılımları gördükçe gerçekleştirdiğimiz bu programların ne kadar doğru bir tespit olduğunu görüyoruz. Hanımlarımız evlerinden kalkıp ev işlerini bırakarak buraya geliyor, isteklerini söylüyor, ilçelerinde yapılan çalışmalardan detaylı bilgi ediniyor. Geçtiğimiz dönemlerde yaptığım belediye başkanlığı zamanında yaptığımız beş çayı programları ile 15 bin hanım kardeşlerimiz ile bir araya gelmiştik. Şimdi ise sadece Ekim ayı sonunda kadar hedefimiz 5 Bin İlkadımlı hanım kardeşlerimiz ile bir araya gelmek, mahallelerindeki isteklerini önerilerini dinleyerek ivedi bir şekilde çözüme kavuşturmak. Bu nedenle hanım kardeşlerimiz ile tekrar başlatmış olduğumuz beş Çayı Programlarımıza ara vermeden devam edeceğiz ve bu sayede İlkadım ilçemizde her haneye girmiş olacağız” dedi.

“AK PARTİ KADINLARA ÖNEM VERİYOR”
Ayrıca Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde gerçekleşen 5 çayına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, “ Hanım kardeşlerimizi böylesi birlik ve beraberlik ortamında bir arada görmek bizleri mutlu ediyor. Ülkemizin en büyük ihtiyacı olan birlik ve beraberliğe örnek olacak şekilde bir arada olan bayan kardeşlerimizi kutluyorum. Biliyoruz yaklaşan 1 Kasım seçimlerinde en büyük paylardan bir tanesi yine hanım kardeşlerimizin olacaktır. AK Parti’nin kadınlara karşı verdiği önemi ve değeri hatırlayarak sandık başına gitmelerini rica ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum