BAŞKAN TOK "HALKIMIZIN NE İSTER ONU YAPARIZ"

BAŞKAN TOK "HALKIMIZIN NE İSTER ONU YAPARIZ"
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " İlkadım'ı güzelleştiren İlkadım'ı günden güne büyüten halkımızla birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. " dedi.

İlkadım Belediyesi Mahalle Buluşmaları kapsamında Kadıköy Mahallesi sakinleri ile Kadıköyspor Tesislerinde buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vatandaşlar soru cevap şeklinde toplantı gerçekleştirdi. Buluşma etkinliğine katılan vatandaşlarla yakından ilgilenen, soru ve sorunlarını tek-tek dinleyen Başkan Tok, "Vatandaşlarımız ne ister o şekilde hizmet, proje yapmamız daha doğru olur." dedi. Düzenlenen mahalle toplantısına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra sorunların yerinde hızlı çözülebilmesi noktasında İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

"HER HİZMET İLKADIM İÇİN"
Yapılan hizmetlerin vatandaşları memnun etmedikten sonra yapılmasının bir anlamı olmadığını yapılan hizmet ve projelerin halkın rahatlığı ve ferah bir yaşam için yapıldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Düzenlenen mahalle toplantılarını halkımızın için yapıyoruz. Mahallelerimizde yapacağımız hizmetlerimizi halkımızla konuşarak neler istedikleri doğrultusunda istişareler yaparak gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın istemediği onay vermediği bir hizmeti gerçekleştirsek kimse bu durumdan memnun kalmaz. Halka yapılmayan hizmet, hizmet değildir. Yani halkımız ne tür hizmet, proje isterse onu yapmamız doğru olur. Vatandaşlarımızın bu ilçe için en doğru en güvenilir kararı vereceğinden şüphemiz yoktur. İlkadım'ı güzelleştiren İlkadım'ı günden güne büyüten halkımızla birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.