Başkan Togar’dan MÜSİAD'a Ziyaret

Başkan Togar’dan MÜSİAD'a Ziyaret
Togar, Haluk Tan’ı tebrik etti

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek başkanlığa seçilen Haluk Tan’ı tebrik etti.

Sivil toplum kuruluşlarının farklı alanlarda önemli görevleri olduğunu vurgulayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Sivil toplum kuruluşları kendi alanları ile ilgili önemli misyonlar üstleniyorlar. Kuruluş amaçları ve tüzükleri çerçevesinde toluma yararlı işler ortaya koyma gayesiyle çalışan sivil toplum kuruluşları her alanda üyeleri ile birlikte hareket ederek söz sahibi bir konuma ulaşıyorlar. Her STK ülkenin gelişimi ve kültürel çeşitliliğine büyük katkı sağlamaktadır. Türkiye’nin dört bir yanında önemli görevler üstlenen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun’da da güzel gelişmelerin içinde yer alıyor. Genel kurul sonrası MÜSİAD Samsun şubesi başkanlığına seçilen Haluk Tan’ı Tekkeköy AK Parti İlçe yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda MÜSİAD Samsun Şubesi yönetim kurulu üyesi olan Osman Öğüten ile birlikte ziyaret ederek tebriklerimizi ilettik. Ayrıca her türlü konuda, çalışmada omuz omuza beraber hareket etmenin yanında son günlerdeki gelişmeler ve yeni çalışmalar hakkında görüş alış verişinde de bulunduk. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi başkanlığına seçilen Haluk Tan ve yönetimini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim’’ şeklinde konuştu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi başkanlığına seçilen Haluk Tan, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.