Başkan Süslü: Sorumlular mutlaka hesap verecektir

Başkan Süslü: Sorumlular mutlaka hesap verecektir
Ankara’da yapılan terör katliamını kınayan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Unutulmamalıdır ki sorumluluk makamında oturanların günahlarına ortak arama çabası beyhudedir.

Sorumlular bu sefer aldatıldık ve kandırıldık diyerek kaçamayacaklar ve mutlaka hesap vereceklerdir” dedi

Ankara'da bombalı saldırı hakkında açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “ Ankara'da bugün yaşanan olayın faillerini arıyorsa hükümet, bu olayın failleri Suruç'tan buyana kadar gelmektedir. Bu saldırı Suruç'ta gerçekleşen olayın bir benzeridir. Bugüne kadar Türkiye tarihinde Ankara'da yani Başkentimiz'de Yunan işgalinde bile bir bomba patlatılamamışken, bugün ülkemizin gelmiş olduğu hali ortadadır. Türkiye'de bombalar patlatılıyor. Ülkemiz adeta işgal edilmişçesine bir atmosfere sokuluyor. Süreç diye başlatmış oldukları bir dönem var. Bu dönemin vatanımızda yarattığı yaşatmış olduğu acılar var. İnsanımız, vatandaşımız güvenlik sorunu yaşamaktadır. Tedirgin olmaktadır" dedi.

 

MEMLEKET YANGIN YERİNE DÖNDÜ

Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Başkan Süslü, “Çözüm süreci yalanının sonu Türkiye'nin bir felaketine sebep oluyor. Genel Başkanımız demişti ki 'Çözüm süreci, ihanet süreci.' Bugün çözüm sürecinin ihanet süreci olduğu devletimizin değerli temsilcileri tarafından da kabul edilmeye başlandı. Türkiye'miz zor bir sürecin altından geçiyor. Bu sürecin altından inşallah milliyetçi ve ülkücü hareket arıyla, gücüyle, namusuyla kalkacak Türkiye Cumhuriyeti, yaşanılabilir ülkeler sıralamasında en yüksek seviyeye gelecektir. Astsubaylarımızın yolun ortasında şehit edilmesi, polislerimizin çocuklarının eşlerinin yanında şehit edilmesi bu memleket için güzel günler ise böyle güzel günleri hiçbirimiz istemiyoruz. Memleket maalesef yangın yerine döndü” diye konuştu.

 

VATANDAŞIMIZ SAĞDUYULU OLMALIDIR

Başkan Süslü konuşmasını şöyle tamamladı; “Dünyanın herhangi bir yerinde bugün Türkiye'de olanların onda biri olmuş olsaydı bu iktidarın devam etmesi mümkün değildi. Maalesef demokraside geldiğimiz nokta yavaş yavaş monarşi gibi gözüküyor. Ankara'nın göbeğinde bunlar olunca seçim güvenliği ile ilgili endişelerimiz üst noktada. Vatandaşlarımızın ölümüne yol açan insanlık dışı bölücü terör olaylarını kınıyor, gerekli güvenlik önlemlerinin zaman geçirilmeden alınması konusunda yetkilileri göreve çağırıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu şiddet olayları karşısında sağduyulu davranıp, ülkemizdeki bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya yönelik yapılan bu terör saldırılarına alet olmamasını diliyoruz. Beklentimiz bölücü terörle mücadelenin gerektiği şekilde yapılıp, bir an önce sona erdirilmesidir. Unutulmamalıdır ki sorumluluk makamında oturanların günahlarına ortak arama çabası beyhudedir, sorumlular bu sefer aldatıldık ve kandırıldık diyerek kaçamayacaklar ve mutlaka hesap vereceklerdir. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum