BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN HAVZA OSB YATIRIMCILARIN ZİYARET

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN HAVZA OSB YATIRIMCILARIN ZİYARET
Bir dizi ziyaret için İstanbul’a giden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan Havza OSB’de yatırım yapan iş insanları ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt ile birlikte ziyaretler kapsamında ilk olarak Havza OSB’de gemi makineleri yedek parçası üretimi yapacak olan  Durşam Makina sahipleri Havzalı İş İnsanları Ergin Gümüşçü ve Ümit Demirci'yi, Pendik'teki işyerlerinde ziyaret ettiler.

Özel bir tesiste gerçekleşen buluşmada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Organize Sanayi Bölgesini geliştirmek ve daha fazla yatırımcı bulmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; “Bu gün geldiğimiz noktada Havza OSB genişleme çalışmaları ile 4 bin 500 dekar alana kavuşacak ve sanayi parsel sayısı artacak. Yine Havza OSB ile eğitim ayağını buluşturan bir projemiz hayata geçiyor. Bunun yanı sıra üniversitemiz ile de teknolojik ve bilimsel anlamda işbirliği içerisinde olacağız. İçinden geçen demiryolu hattı ile ikmal konusunda yatırımcılara büyük avantajlar sunan Havza OSB hızlı bir şekilde büyüyor ve gelişiyor. İnşallah kısa süre sonra Havza OSB’ye doğalgaz arzının sağlanması ile bu talepler daha da artacaktır. Havza OSB Havzamız ve bölgemiz için çok önemli. Bölgemizde işsizliğe çözüm olacak OSB’de Havzalı kardeşlerimiz görmek bizlere ayrı bir gurur vesilesi olacak. Sizlere ilçemiz adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Havzalı İş İnsanı Ergin Gümüşçü ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “Yıllarca gurbette çalışmış biri olarak gurbetin zorluklarını iyi biliyorum ve memleketimin gençlerinin bu zorlukları yaşamamaların için ortağım ile birlikte ilçemize yatırım yaptık. Bu süreçte bizleri her zaman destekleyen ve yardımcı olan Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir daha sonra Uğur Balkuv Trikoyu ziyaret ederek burada İş İnsanı Uğur Balkuv ile görüşerek üretim tesislerinde incelemelerde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Balkuv’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.