BAŞKAN ÖMER SÜSLÜ SERT KONUŞTU

BAŞKAN ÖMER SÜSLÜ SERT KONUŞTU
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, çözüm süreciyle ilgili çok sert konuştu. Süslü, “Kaybolan iktidarınızı halkımızı korkutarak tekrar kazanmanın peşindesiniz. Bu gittiğiniz yol yol değildir” dedi

KANDIRMAYA DEVAM EDİYORLAR
MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Valilere operasyon yapmayın talimatı veren siyasi zihniyet, vatandaş olanlardan AKP'yi sorumlu tutunca ne hikmetse bu sefer sorumluluğu kamu görevlilerine atmaya başlamışlardır. Dün olduğu gibi bugün de kendilerine inananları, kendilerine güvenenleri yarı yolda bırakmaya, aldatmaya ve kandırmaya devam edenler, hesap vereceklerini anlayınca yine başkalarını suçlayarak adeta itiraf niteliğinde ardı ardına açıklamalar yapmaya başlamışlardır. Bu açıklamalar neticesinde Türk milleti adına AKP'nin itirafçı yöneticilerine şu soruları sorma hakkı bizlere doğmuştur. 

İŞTE O CEVAP BEKLEYEN SORULAR
Eğer ki dedikleriniz doğruysa yetkisi olduğu halde yetkimiz yok deyip operasyon yapmayan bu kamu görevlileri kimlerdir? Bu kamu görevlileri bu cesareti kimlerden almışlardır? PKK'nın alan hakimiyeti kurmasına göz yuman bu kamu görevlileriyle ilgili bir işlem yaptınız mı? Veya yapmayı düşünüyor musunuz? Siz değil miydiniz onları Oslo'ya gönderen? Siz değil miydiniz onları İmralı'ya bölücü başının ayağına gönderen? Siz değil miydiniz bölücü başının mektubunu Diyarbakır meydanında okutturup, yandaş kanallarda canlı yayınlattıran?Siz değil miydiniz Dolmabahçe'de 10 maddelik deklerasyonu televizyonlarda canlı yayınlatıp zafer naraları attıran? Siz değil miydiniz onlara talimatı biz verdik, hesap soracaksanız bize sorun diyen?

BU SEFER ÖYLE KOLAY SIVIŞAMAYACAKSINIZ
Ey AKP ve onun saf yöneticileri, Şimdi ne oldu da söylem değiştirdiniz ve kolluk kuvvetlerini suçlamaya başladınız? İsterseniz bu soruya biz cevap verelim.  Artık halkımız bazı gerçekleri görmeye başladıkça, sizlerden hesap sorulacağını anladığınızda hemen muhataplarınızı ve bürokratlarınızı sattınız ve sorumluluğu üzerinizden atarak sıvışmaya ve bu işten de kaba tabirle yırtmaya kalktınız. Bu sefer öyle kolay kaçamayacaksınız. Bu sefer öyle kolay sıvışamayacaksınız. Bu hata öyle pardon biz yanlış yaptık, aldatıldık diyerek içinden çıkabileceğiniz bir hata değildir. Bu gittiğiniz yol yol değil, bu süreç çözüm değildir, çözülme sürecidir. Hata yapıyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz diyen MHP’yi hiç dikkate almadınız. 

HALKI KORKUTARAK İKTİDAR PEŞİNDESİNİZ
Bizleri kandan beslenmekle, terörden nemalanmakla suçladınız. Ama şimdi bakıyoruz da utanmadan, arlanmadan terörden beslenmeye çalışmakta ve kaybolan iktidarınızı halkımızı korkutarak tekrar kazanmanın peşindesiniz. Bu gittiğiniz yol yol değildir, buradan sizi açıkça uyarıyorum. Vatan toprakları için sizin beceriksizliğiniz yüzünüzden gencecik fidanlarımız kahpe pusularda can veriyorlar. Bunun hesabının sizden sorulmayacağını mı zannediyorsunuz. Yaşanan bu sürecin birinci suçlusu AKP'dir. Türk milletinin vekaletiyle, bu aldatma ve kandırma iktidarından hesap soracak olan da MHP ve onun onurlu, şerefli, alnı açık, özü sözü bir kadrolarıdır. Ülkücüler Türk milleti adına hesap soracağı o kutlu günün hasretiyle yanıp kavrulmaktadır ve gece gündüz çalışmaya azimli ve kararlıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.