Başkan Kul'dan Ramazan Ziyaretleri

Başkan Kul'dan Ramazan Ziyaretleri
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ramazan ayı sebebiyle her gün Terme’nin farklı mahallelerini ziyaretlerine devam ediyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ramazan ayı için hazırladığı program kapsamında mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ramazan ayının başlamasından itibaren her gün farklı bir mahallede, mahallelileri ziyarette bulunan Başkan Kul’a Ak Parti Terme ilçe başkanı Ali Kılıç, parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri eşlik ediyor.Ziyaretler sırasında mahalle halkının sorunlarını dinleyen Başkan Kul, ziyarette bulunduğu insanlara "Hayırlı Ramazanlar" dileklerinde bulundu.

DEVAM EDECEK

Gece geç saatlere kadar ziyaretlerin sürdüğünü ve Ramazan Ayı boyunca ve sonrasında tüm mahalleleri ziyaret etme isteğinde olduğunu vurgulayan Başkan Kul, “Amacımız halkımıza dokunarak onlar ile birlikte olmak, dertlerine çözüm aramaktır. Ramazan Ayı’ndan sonra da belirli zamanlarda mahallelerimize ziyaretlerimiz devam edecektir” diye konuştu.Başkan Kul ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Terme’li vatandaşlar, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.