Başkan Kul’dan Ankara’da önemli temaslar

Başkan Kul’dan Ankara’da önemli temaslar
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hayrettin Güngör ve DSİ Genel Müdürü Murat Acu ile bir araya geldi.

Başkent Ankara’da bakan, bakanlık bürokratları ve kurumların genel müdürleri ile yakın temaslarda bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Terme’nin değişimine katkı verecek projeler için bu tür görüşme ve diyaloglara önem veriyoruz” dedi.

İLK ZİYARET BAKAN ÖZHASEKİ’YE

Başkan Kul, görüşmeler kapsamında ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ederek ilçe ile ilgili konuları görüştü. Kul, Bakan Özhaseki’ye Terme’de şehircilik anlamında yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi, çalışmalarında başarılar diledi.

GÜNGÖR VE ACU’YLA GÖRÜŞTÜ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaretinden ardından Kul, Terme için ziyaretlerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hayrettin Güngör ve DSİ Genel Müdürü Murat Acu  ile görüşerek devam etti.

TEMASLAR YATIRIM KAZANDIRIYOR

Ankara’daki temasları ve ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Kul, ” Belediyemiz ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’dayız. Bölge milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve bürokratlarımız ile her zaman diyalog halindeyiz. Sağ olsunlar her zaman bizlere destek oluyorlar. Gerek Terme ve bölgemizdeki konularda projelerin hızlandırılması konusunda gayret gösteriyorlar. Yerel yöneticiler olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat veriyoruz" şeklinde konuştu.Ziyaretlerde Başkan Kul’a Belediye meclis üyesi Özkan Ceylan’da eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.