BAŞKAN KÖKTAŞ’A CEVAP ESKİ BAŞKANDAN GELDİ

BAŞKAN KÖKTAŞ’A CEVAP ESKİ BAŞKANDAN GELDİ
Gazi Eski belediye Başkanı Süleyman Kaldırım İl Başkanı Fuat Köktaş'ın ”Yeni Türkiye-Yeni Samsun” adıyla kurulan platformla ilgili sözlerine cevap verdi.

Kaldırım, ”Bu açıklamalar Ak Parti il başkanına yakışmamıştır” dedi.

KÖKTAŞ NEYİ HEDEFLİYOR?

2009 seçimlerinin neden kaybedildiğinin Ak Parti camiası tarafından çok iyi bilindiğini belirten Kaldırım, Başkan Köktaş'ın “2004 yılında zor şartlarda kazandığımız belediye başkanlığını, eğer bu arkadaşlarımız siyaseti doğru yapsalardı ve 2009 yılında belediye başkanlığını kaybetmeseydik “ifadesi maalesef bir İl başkanına yakışmayan bir ifadedir. Kaybedenin AK Parti belediye başkanı olduğu ve bu belediye başkanlığımızı kaybetme nedenlerinin neler olduğunu gerek AK Parti Camiası ve gerekse İalkadım halkının çok iyi bildiğini belirtmek istiyorum. Yaklaşan il başkanlığı kongresi öncesi bu tür karalama kampanyaları ile partimizde birlik ve beraberliği sağlamak yerine partimize hizmetleriyle katkı veren kuruculuğundan bu güne kadar destek veren tüm partilileri ötekileştirerek Sn.İl başkanımız neler hedefliyor anlamış değilim. Ayrıca bu tutumu Genel Merkezimizin İlkelerine ve uygulamalarına da aykırı olduğu bir gerçektir.” dedi.

”BEN MERKEZLİ” SÖYLEMLER

30 Mart seçimlerinde kazanılan zafere; yine ”ben merkezli” düşünceyle sahip çıkmasının yanlş bir anlayış olduğunu belirten Kaldırım,”Başta o dönemdeki Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve halen il, ilçe yönetimlerinde bulunan her kademedeki tüm arkadaşlarımızın emeklerine yapılan bir haksızlık olduğu açıkça ortadadır. İl başkanımızın bu kritik dönemde ayrıştırıcı değil birleştirici küskünlükleri ortadan kaldıran bir tavır içerisinde olması gerekmektedir. AK Parti kimsenin mülkiyetinde değildir. Milletin bağrından çıkmıştır. Milletin partisidir. Bu tür davranışlar sadece partimize zarar verir. Milletimize ve Partimizin hizmet için tüm AK Parti ailesi gibi her zaman bir nefer olarak çalışmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum