BAŞKAN DEMİR: KASIM AYINDA HİZMETE AÇILACAK

BAŞKAN DEMİR: KASIM AYINDA HİZMETE AÇILACAK
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bölgedeki trafik ve park yoğunluğunu azaltmaya büyük katkı sağlayacak yeraltı mekanik katlı otopark çalışmamız kasım ayında tamamlanarak hizmete açılacak." dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi merkez ve ilçelerde hayata geçirmeyi planladığı otopark projeleri ile trafik sorununa neşter vuruyor. Bu kapsamda yapımına başlanan Yeraltı Mekanik Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi çalışması hızla sürüyor. Bölgeyi hem tarihi dokusuna uygun hem de otopark sorununa çözüm getirecek çalışmayla cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, projenin yüzde 60’ını tamamlandı. 

kasim-1.jpg

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bölgedeki trafik ve park yoğunluğunu azaltmaya büyük katkı sağlayacak yeraltı mekanik katlı otopark çalışmamız kasım ayında tamamlanarak hizmete açılacak." ifadelerini kullandı.

kasim-2.jpg

Toplam 1472 metrekare alan üzerine inşa edilen ve çalışmaları tüm hızla süren projede toplam 305 adet fore kazığın tamamı yapıldı. 19 ve 17 metre boyundaki 143 adet ankraj ise bitirildi. Yapımı devam eden proje ile bölgede yaşanan trafik karmaşasının çözüme kavuşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.