BAŞKAN AKGÜL GAZETECİLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN AKGÜL GAZETECİLERİ AĞIRLADI
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

 Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve üyelerini Salıpazarı’nda ağırlayan Akgül, bölgede görev yapan gazetecilerle yemekte bir araya gelerek sohbet etti. Gazeteciliğin zor ve önemli bir meslek olduğunu dile getiren Akgül, özellikle sahada çalışan gazetecilerin gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirmek için çalıştıklarını belirtti.
     
15 TEMMUZ’DA GÖRDÜK…
Bunun en canlı örneğini 15 Temmuz Darbe gecesi hep birlikte gördük. Basın olmasaydı belki de o gece bu ülke felaketi yaşayacaktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın sesini halkımıza duyuran yine basın olmuştur.
 
DÖRDÜNCÜ GÜÇ BASIN…
Tüm dünyada olduğu gibi basın ülkemizde de artık dördüncü güç olmuştur. Zaman zaman siz gazetecilerle bir araya geliyoruz. Anlatmak istediklerimizi yine sizin kanalınızla halkımıza duyuruyoruz. Bu vesile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, ilçemiz ve ülkemiz adına daha iyi haberler yapmanızı ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Tak ise Halil Akgül'e teşekkür ederek, tüm gazetecilerin gününü kutladı.
 
Başkan Akgül Gazetecilere Plaket Verdi
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül yemek sonunda Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Tak,Denge Gazetesi muhabiri Emin İnan,Anadolu Ajansı Muhabiri Yaşar Karaman,Habersal Gazetesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sait Kuzu ve TRT Muhabiri Serkan Karahan'a birer plaket vererek çalışmalarında başarılar diledi.Emin İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.