BASINA KAHVALTI

BASINA KAHVALTI
Samsun AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

AK Parti İl Başkanı Tekin, Gülhan Restaurant (Zeki Gülhan) Duruşehir şubesinde bir kahvaltı düzenledi. Basın mensuplarına verilen kahvaltıda, gündeme ilişkin konuşma yapan Muharrem Göksel, son günlerde kamuoyunu meşgul eden, bir köşe yazarıyla arasında olanları da masaya yatırdı.

FETÖ'CÜ SÖZÜ VATAN HAİNİ İTHAMI OLUR

Göksel: "Birinin bana FETÖ'cü demesi, benim vatan haini olduğum anlamına gelir; ben asla vatan haini olamam. Ben, fertleri  Plevne gazileri, Kurtuluş Savaşı gazileri barındıran bir ailenin üyesiyim. Ailemden asla hain çıkmaz".

MİLLET DARBEYE DARBE YAPTI
15 Temmuz'un, bir darbeden ziyade işgal provası olduğuna vurgu yapan Göksel, " O gece, millet darbeye darbe yaptı " diyerek sözlerine devam etti.

ŞAHSI TEHDİT ETMEM SÖZ KONUSU OLAMAZ

Yazılan bir köşe yazısından ötürü, kendisinin tehdit edildiği gündeme gelen köşe yazarına da değinen Göksel, "Bende telefon numarası yok, o sebeple aramış olmam söz konusu değil; aramadığıma göre, tehdit de etmedim demektir. İsteyen, eğer gerekirse telefonumu inceleyebilir, inceletebilir gerekli birimlere" diyerek, olaya açıklık getirdi.

Göksel, gündeme dönük konuşmaların yapılacağı bu kahvaltıların sürmesini dilediğini de sözlerine ekledi. Kahvaltı soru cevap kısmıyla sonlandı. Ahmet Ufuk ERKAN

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.