Başaramayacağımız hiçbir şey yoktur'

Başaramayacağımız hiçbir şey yoktur'
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel; “Halkımız bizi tercih ederek feraset ve basiretini gösterdi. Bu yeniden dirilişe vesile olacak önemli bir adımdır” dedi...

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 1 Kasım Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklamalarda bulundu. Göksel; “Birlik ve beraberliğimizi tesis ettiğimiz sürece, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” diye konuştu. 
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “AK Parti her seçimde olduğu gibi bu seçimden de birinci parti çıktı. Fakat bir ayrıcalık oluştu. Bu seçimde, Samsun’da rekor kırarak, Türkiye’de birinci parti olduk. Samsun’da genel seçimlerde oluşan en yüksek oy oranına ulaştık. Yüzde 63,5. Türkiye’de ise, yüzde 49,5 oranına ulaştık. Allah tüm teşkilatlarımızdan ve milletimizden razı olsun. Sahada yılmadan yorulmadan çalıştık. Halkımızda bizden teveccühünü esirgemedi ve AK Parti tercih ederek feraset ve basiretini gösterdi. Bu yeniden dirilişe vesile olacak önemli bir adımdır. Zafer, her zaman Allah’ındır. Biz sadece vesile olabiliriz. Biz murat ettik Allah da zaferi nasip etti. Biz hep birlik ve beraberliğimizi tesis etmek için çabaladık.”
“7 Haziran seçimlerinde Türkiye’de birinci parti olduk fakat hükümet kuracak milletvekili sayısına ulaşamadık. Milletin göstermiş olduğu bu iradeye ve seçim sonuçlarına Genel Başkanımız veya herhangi bir AK Parti üyesi; ‘yanlış oldu bu kadar hizmet ettik halk yanlış yaptı, bize niye oy vermedi’ gibi herhangi bir söz söylemedi, hiç kimse de duymadı. Söylenen tek söz ‘halkın iradesine saygımız sonsuz, halk ne isterse halkın iradesi neyse biz ona saygılıyız’ dedik.”
“Allah yardım etti, milletimiz oynanan oyunu gördü ve 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıktık. Bu hepimize, Allah’ın bahşettiği bir zaferdir ve böyle bilinmelidir. Biz Milletin iradesini en üstte tutmamıza rağmen, 1 Kasım seçimlerinden sonra, CHP Samsun İl Başkanı şu talihsiz açıklamayı yaptı; ‘Artık kimse açız demesin’ yani millet iradesini hiçe sayarak, ‘AK Parti’ye oy verdiniz o zaman aç kalın’ diyor. MHP İl Başkanı ise ‘Millete kırgınız’ diyor. Millete kırgın olunmaz. Millet her şeyin doğrusunu yapar, yaptığı her şeyi de bilerek yapar. 13 yıllık kazanımları görmezden gelerek, yapılanları yok sayarak, milli gelirin 3 kat artışını gizlemeye çalışarak, milleti aldatmaya çalışıyorlar. Güneş balçıkla sıvanmaz. 13 yılda AK Parti, Türkiye’ye her alanda çağ atlatmıştır”
“Şu anda Samsun’u Ankara’da 6 milletvekilimiz temsil edecek. AK Parti, mecliste 317 milletvekiliyle temsil edilecek. Şükürler olsun ki hükümet kuracak milletvekili sayısına ulaştık. Bu seçim bize şunu gösterdi ki, özellikle bunu vurgulamak istiyorum; birlik ve beraberliğimizi tesis ettiğimiz sürece, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Biz her zaman bir olacağız, beraber olacağız ve aynı hedefe kilitleneceğiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Seçim vaatleriyle ilgili sorular soruluyor. Bunlar hakkında Başbakanımızın sözü şudur; ‘Verdiğimiz sözlerin hepsinin arkasındayız ve meclisin kararını gerektirmeyen vaatlerimiz ilk yüz gün içinde gerçekleştireceğiz. Meclis kararı gerektirenleri de 6 ay içerisinde meclisten geçirerek yürürlüğe geçireceğiz’ dedi. Bundan sonra hizmet zamanıdır. Hep beraber ‘Haydi Bismillah’ diyerek, hayırlı hizmetler üretmemizi Allah bize nasip etsin”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.