BALIKESİR'İ YENECEĞİZ VE..

BALIKESİR'İ YENECEĞİZ VE..
Kırmızı beyazlıların eski Futbolcularından Boluspor’un deneyimli sağ beki Adem Alkaşı Balıkesirspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi yüreklere su serpeçek açıklamalarda bulundu.

 

SAMSUN'UN BENDE AYRI BİR YERİ VAR 
Samsunspor'un eski futbolcularından Adem Alkaşi yürekleri su serpecek açıklamalarda bulundu ve taraftarların gönüllerinde taht kurdu. Samsunspor’un bu hafta Balıkesirspor’a kaybettiği maça çok üzüldüğünü belirten Kırmızı beyazlıların eski futbolcusu Adam Alkaşi,”Samsunspor bu hafta yenildiği Balikesirspor maçında o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. Ben Samsun’u Samsunspor’u çok seviyorum. Benim çocuklarım Samsun’da doğru oranın yeri bende ayrıdır." dedi. 


BALIKESİR'İ YENMEYE YEMİN ETTİK 
Balıkesirspor ile oynayacakları maçı kazanarak galibiyeti Samsunspor'a armağan edeceklerini belirten Alkaşi,"Bu hafta Balikesirspor ile maçımız var. Boluspor’lu takım arkadaşlarım ile yemin ettik. Balikesirspor maçını alıp Samsunspor taraftarına armağan edeceğim.” şeklinde konuştu. Bu açıklamalar sornası ise kırmızı beyazlı Kulüp ile şampiyonluk yaşayan Alkaşi’yi Samsunspor’lu taraftarlar teşekkür yağmuruna tuttu. Hatırlıyacağınız üzere Samsunspor’lu taraftarlar Adem’i sezon başı kadroda görmeyi çok istemiş ancak oyuncunun Boluspor ile olan bonservisi nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.