Bakan Yardımcısı Arıcı'dan Başkan Köktaş'a ziyaret

Bakan Yardımcısı Arıcı'dan Başkan Köktaş'a ziyaret
Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti.

Bir dizi toplantılara katılmak üzere Samsun'a gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı ve beraberindeki heyet, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret ederek güncel konular üzerine görüş alışverişinde bulundular.

İlimizde düzenlenecek olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Toplantısına katılmak üzere Samsun'a gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı'nın ziyaretlerinde ayrıca 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Sekreteri Osman Avcı, Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Coşkun, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Samsun Şubesi Dernek Başkanı Özkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Sohbet ortamında geçen ziyaret sonrası Başkan Köktaş, ziyaretlerinden ötürü Kültür Ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı'ya günün anlam ve önemine binaen hediye takdim etti.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.