BAKAN HER YERDE

BAKAN HER YERDE
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, memleketi Samsun’da bir dizi etkinliğe katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı ve Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, bir dizi etkinliğe katılmak için geldiği memleketi Samsun’da güne ilk olarak Samsunspor kafilesinin geçirdiği trafik kazasının 27. Yıldönümü anma programına katılarak başladı.

MESAJ YAYIMLADI

Asri mezarlıktaki programa katılımından önce Samsunspor’un 27 yıl önce geçirmiş olduğu elim kaza ile ilgili bir mesaj yayımladı. Mesajında,“ Elim kazada hayatını kaybeden kardeşlerimizi unutmayarak onları rahmetle anıyoruz.” İfadesinde bulundu.

BÜROKRASİ SİYASET İLİŞKİSİ

Asri mezarlıktaki Samsunspor’u anma programının ardından Samsun Adliyesi'nde düzenlenen “Ceza Adaletinde Mağdurlara Yeni Yaklaşım Paneli”ne katıldı. Samsun’da siyaset ile bürokrasi arasında iyi bir iletişim olduğunu kaydetti.

ŞEHİT EVİNE ZİYARET

Kılıç, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki  operasyonlar sırasında PKK'lı teröristler  tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Onbaşı Nuh Özdemir'in evine taziye ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun taziyelerini iletti.

TEMEL ATMA TÖRENİ

TÜGVA Samsun Şubesi tarafından düzenlenen Burhanettin Kayıhan Külliyesi temel atma törenine de katılan Bakan Kılıç ardından Yeni hizmete alınan Çarşamba Devlet Hastanesi ‘Acil servis’ bölümünü de ziyaret ederek, ilgililerden bilgi aldı. Onur Emirza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.