BAFRA'DA YOL ÇALIŞMALARI

BAFRA'DA YOL ÇALIŞMALARI
Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Güven Sokakta başlatılan çalışmalar asfalt yapımı ile tamamlandı.

Altyapı sorunu tamamlanmış olan Güven Sokağın bir kısmında eskimiş ve düzensiz olan kaldırımlar mevcuttu. Bu problemi ortadan kaldırmak amacı ile sokağın tamamı yeni kaldırım ve bordürlerle döşendi. Mevcut asfaltta kaldırılarak yenilendi.

 

Kaldırım çalışmalarını sürekli yerinde inceleyen Başkan Şahin, çalışmaları yerinde görmek amacıyla asfalt çalışmasını da takip etti. Güven Sokak’ta incelemelerde bulunan Başkan Şahin, inceleme esnasında esnafları da ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnaflar teşekkürlerini dile getirirken halkın da çalışmaları yakından takip etmeleri dikkat çekti.

 

Başkan Şahin vatandaşlarla sohbetinde ilçenin altyapı sorunu kalmamış cadde ve sokaklarının yenilenmesi, gerek yeni açılan yolların düzenlenmesi için büyük çaba harcandığını dile getirdi.

 

Kaldırım ve yol yapımı hakkında değerlendirme yapan Başkan Şahin, buradan önce Büyük Cami Mahallesi Camii Kebir Caddesi’nde kaldırım ve asfalt çalışması yaparak caddeyi güzel bir görünüme kavuşturduklarını ifade etti.

 

Öte yandan şehrin dört bir yanında da yama çalışması yaptıklarını hatırlatan Başkan Şahin: “İlçe genelinde Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar da ara vermeden devam ediyor. Malum olunduğu üzere Ali Kale Caddemizde de geniş kapsamlı kaldırım ve yol çalışması yaptık. Esnaflarımız da bir toplantı düzenleyerek teşekkürlerini dile getirdiler. Bizler de Büyükşehir Belediye Başkanımızın şahsı ve ekibine özellikle teşekkür ediyoruz. Buradan bir kez daha söylemek istiyorum. Bir çalışmayı yapmak kadar ona sahip çıkmak da çok önemli. Hemşerilerimizle birlikte ilçemiz için yapılan hizmetlere sahip çıkalım, bu şehir hepimizin.” Dedi.

 

Belediye ekiplerine özverili çalışmalarından, vatandaşlara da anlayışlarından dolayı teşekkür eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, halka hizmet çalışmalarının hız kesmeden bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.