BABALARININ ÇİFTLİĞİ Mİ?

BABALARININ ÇİFTLİĞİ Mİ?
Atakum’un en işlek bölgelerinden biri olan Ömürevleri kavşağında Atatürk Bulvarını Adnan Menderes Bulvarına ve sahile bağlayan 6. Sokak yasalara aykırı olarak sitede oturan bazı torpilli kişiler tarafından trafiğe kapatılmış.

Atakum’un en işlek bölgelerinden biri olan Ömürevleri kavşağında Atatürk Bulvarını Adnan Menderes Bulvarına ve sahile bağlayan 6. Sokak yasalara aykırı olarak sitede oturan bazı torpilli kişiler tarafından trafiğe kapatılmış. Yasalara aykırı bir biçimde ve UKOME kararı olmaksızın yolun trafiğe kapatılması babalarının çiftliği mi yorumlarına neden oldu. Sokağı, büyükşehir belediyesine yakın bir gazetede köşe yazıları yazan bir gazetecinin kapattırdığı iddia edilmekte. Ancak sokakta oturan büyükşehir belediyesi meclis üyesinin de olaya yardımcı olduğu bu hukuksuzluğu ortadan kaldırması gerekirken destek verdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

 

                                        YUSUF ZİYA YILMAZ’A YAKIN OLMAK YETERLİ

    Büyükşehir belediye başkanın bu tür uygulamalara sürekli göz yummakta olduğu SASA Cafe’nin 99 metrekaresinin kaçak olmasına rağmen yıkımına yanaşmadığından belli olmuştu. Şimdi de kendisine yakın bir gazeteciyle meclis üyesinin oturduğu sokağı kanun tanımaksızın trafiğe kapatmalarına göz yumması, Yusuf Ziya Yılmaz’a yakın olmak kanunları uygulamamak için yeterli oluyor yorumlarına neden oldu.

 

                                            ALLAH’A NASIL HESAP VERECEK?

    Konuşurken haktan, adaletten bahseden Yusuf Ziya Yılmaz’ın bunca kanunsuz işlere göz yumması Allah’a nasıl hesap verecek yorumlarına neden oldu.Fakir fukaranın başını sokmak için yaptırdığı evlerini başlarına yıkmakta en ufak bir tereddüt göstermeyen Yusuf Ziya Yılmaz’ın, Atakum’un en işlek caddelerinden birisi olan Atatürk Bulvarını Adnan Menderes Bulvarına başlayan bir yolu sırf kendisine yakın insanlar oturdukları için trafiğe kapatmalarına göz yumması ahrette Allah’a vereceği hesabın nasıl olacağının da bir delilidir.

 

        DERHAL YOL AÇILMALI AKSİ HALDE GEREKLİ ŞİKÂYETLERİ GAZETE OLARAK YAPACAĞIZ

 Atakum’un en işlek bölgelerinden birisi olan Ömrevleri bölgesindeki Atatürk Bulvarını Adnan Menderes Bulvarına bağlayan 6.sokağın yasalara uygun bir biçimde derhal trafiğe açılması gerekmektedir. Aksi halde Denge Gazetesi olarak, kamuoyunun talepleri doğrultusunda konuyu yasal mercilere taşıyacağımızı buradan paylaşmak isteriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum