B2b Yazılımında Neler Yer Alıyor?

B2b Yazılımında Neler Yer Alıyor?
B2b yazılımı alan kullanıcılar sistemde tam entegrasyon sağlayabilir. Sistem içerisinde çok sayıda inceleme alanı ve detay yer almaktadır.

B2b yazılımı alan kullanıcılar sistemde tam entegrasyon sağlayabilir. Sistem içerisinde çok sayıda inceleme alanı ve detay yer almaktadır. Bayiler merkezi firmalardan ürünleri kısa süre içerisinde temin edebilir. Siste içerisinde kargo, muhasebe ve fiyat gibi çok sayıda bilgiyi alabilirsiniz. üzerinden aynı zaman cari hesap ekstrelerini yayınlamak mümkündür. Halihazırda olan cari alacaklarla alakalı geniş ödeme seçeneklerini sistem üzerinden tahsil etmek mümkündür. Türkiye’de yer alan ödeme seçeneklerinin çoğu çalışabilir. Tüm bankaların sanal posları sisteme entegre edilebilir. Ayrıca PayTR, PayU gibi ödeme sistemleri sistem içerisinde yer alabilir. Bunlar kullanılarak kolayca ödeme alınabilir. Ticari program entegrasyonu sistem içerisinde yer alabilir. Logo, Netsis, ve ETA programları yer alabilir. Muhasebe ile alakalı programlar sistem içerisinde yer alabilir. Bu şekilde bayi yönetim sistemi kendi işlevini oluşturur ve işlemler en kısa süre içerisinde bitebilir. Olumsuz durumlara mahal vermeden tüm süreçler uygun bir şekilde yürütülebilir

Bayi Yönetim Sistemi

Tüm dünyada kullanılan sistemlerin başında sistemi bulunmaktadır. Ülkemizde yaygın hale gelen bir sistemdir. Firmalar ile bayiler arasında bir buluşma yeri olarak adlandırılabilir. Ürünlerle alakalı süreçler daha hızlı bir şekilde yerine getirilebilir. Merkezi firmalarla bayiler ortak bir alanda buluşabilir. B2b yazılımı olmasaydı işlemlerde aksamalar meydana gelebilecekti. Ancak bu sistemlerin ortaya çıkmasıyla daha iyi bir iş akışı meydana gelmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.