AYVAZ KAPIDA KALDI

AYVAZ KAPIDA KALDI
AK Parti Samsun 5. Olağan Kongresi’nde İl Başkan Adayı olan Ayvaz Yılmaz Ak Parti Samsun İl binasında basın açıklaması gerçekleştiremedi.

AK Parti Samsun il binasında açıklama yapmak isteyen Ayvaz Yılmaz parti binasına izniniz yok diye içeri alınmadı. Ayvaz '' Samsun Ak parti yönetimindeki berlin duvarını yıkmak için İl başkanlığına aday oldum. Ama görüyorsunuzki demokratik bir İl başkanlığı seçimleri yapılmasına izin verilmiyor'' diye konuştu.

AK PARTİ’DEKİ BERLİN DUVARINI YIKACAĞIM

AK Parti’nin mevcut İl Başkanlığı’ndan aylardır randevu almak için beklediğini kaydeden AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Ayvaz Yılmaz, adaylığının AK Parti Samsun yönetiminin anti demokratik yönetim anlayışına karşı bir tavır ve duruş olduğunu da sözlerine ekleyerek sözlerine şöyle devam etti;
“Genel Merkez geçen kongrede olduğu gibi bu kongrede de kimseye aday çıkmayın demedi. Belirlediği isim üzerinde tavsiye kararının olduğunu söyledi. Ben bu hakkımı kullanarak partimizin çok adaylı demokratik seçimle daha da güçleneceğini göstermek istiyorum. Parti binasında açıklama yapmama izin verilmedi asansör önünde açıklama yapmaya mecbur bıraktılar.” diye konuştu.
KEMAL KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum