AYASOFYA İBADETE AÇILSIN

AYASOFYA İBADETE AÇILSIN
Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Başkanı Abdulvahap Bilen, Almanya Federal Meclisi’nin 1915 Olaylarına ilişkin tasarıyı kabul etmesi üzerine hükümete, “Ayasofya'yı Cami olarak ibadete açmak için hala neyi bekliyorsunuz? diye sordu

Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, Her şeyimizle Avrupalılaştığımızı söyleyen Abdulvahap Bilen, “Türkiye’yi kuşatmak ve bölmek adına Ermeni Soykırımı yalanı ülke ülke tanınıyor. Batılıların içerisinde “gerçek dost” olarak görülen, en iyi ilişkilerin olduğu ülke olan ve 4 milyon vatandaşımızın yaşadığı Almanya bile “soykırım yalanını” Meclis’te onayladı. Koca Alman Parlamentosu’nda sadece 1 kişi ret oyu kullanırken, bir kişi de çekimser kalabildi.”dedi.

Türkiye’nin sözde dost ve müttefiki, AB’nin lokomotif ülkesi Almanya’nın, Türkiye’nin itirazlarına aldırış etmeyerek Sözde Ermeni Soykırım Yalanını parlamentosunda tanıdığını belirten Bilen, “Dünyanın dört bir etrafında Batı ve işbirlikçilerinin sömürdüğü, aç işsiz ve en sonunda da vatansız bıraktığı milyonlarca insana kucağını açan Türkiye’nin, bugününden çok daha hamiyetperver ecdadının Ermenilere soykırım yaptığı iftirasına Almanya’nın da alet olması bize bir ders niteliğinde olmalıdır. Gündemimizde Avrupa Birliği değil, İslam Birliği olmalıdır.”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, tasarının kabul edilmesinin iki ülke ilişkilerini ciddi olarak etkileyeceğini ifade ettiğinin altını çizen Bilen, “Bir musibet bin nasihatten evladır demiş atalarımız. Umarım alınan bu karar yöneticilerimizin akıllarını başlarına getirecektir. Bunu zaman gösterecektir Ya her zaman olduğu gibi bağırıp çağıracaklar, hezeyan edecekler. Sonra da Avrupa Birliği bizim medeniyet projemizdir deyip hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam edeceklerdir. Ya da bu sevdadan vaz geçecekler, İslam Birliğinin kurulması için çalışacaklardır. Bir kere daha hatırlatmamız gerekirse Gavurdan dost, domuzdan post olmaz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tasarının kabul edilmesinin iki ülke ilişkilerini ciddi olarak etkileyeceğini ifade ettiler, o halde Ayasof’yayı Cami olarak ibadete açmak için hala neyi bekliyorsunuz? bunlara verilecek en iyi cevap Ayasof’yayı cami olarak ibadete açmaktır. Atılacak olan en iyi adımlardan birisi budur.”diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum