Avrupa'da sınavsız üniversite ve master

Avrupa'da sınavsız üniversite ve master
Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı öğrencilerine iyi bir eğitim fırsatı tanıyor.

Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, öğrencilerine yurtdışı lisans ve master programlarına katılım öncesinde dil eğitimi ve devamında da akademik eğitim sunuyor.

Eğitim Danışmanı Serdar Kahriman bu konu ile ilgili "Bilindiğinin aksine yurtdışında lisans ve master programları bazı ülkeler dışında yüksek maliyetli değil. Özellikle Avrupa'nın merkezinde bulunan İtalya'da moda, tasarım, mimarlık, mühendislik, işletme ve ekonomi bölümlerinde yıllık 800 €'dan başlayan ücretlerle lisans ve master programları bulunuyor. Öğrencilerimiz Avrupa Birliği tarafından sağlanan burs imkânlarından yararlanabiliyorlar" dedi.
İTALYA'DA ÜNİVERSİTE VE MASTER EĞİTİMİNİN AVANTAJLARI


Kahriman açıklamalarına şöyle devam etti: "Eğitim seviyesi ve öğrenim kalitesinin oldukça yüksek olduğu İtalya'daki üniversiteler, öğrencilere birden çok yabancı dil kazandırması ile geleceğe yönelik önemli artılar sağlıyor. Eğitim sonunda İtalyancayı ana dili seviyesinde öğrenen öğrenciler, bunun yanında İngilizce, Fransızca ve İspanyolca gibi sıkça konuşulan dillerde de yeteneğini arttırıyor.

İtalya'da İngilizce master eğitimi şartları oldukça basit olup, bu süreç 1 yıl sürüyor. Öğrenci master eğitimini tamamlandığında Avrupa ülkelerinde iş bulması oldukça kolay hale geliyor." SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.