ATAKUMLU KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK!

ATAKUMLU KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK!
Atakum'da kadınlarla buluşan Başkan Zihni Şahin, "Girişimci kadınlarımızı destekleyeceğiz. Atakumlu kadınlar, yaşamın her alanında yer alacak. Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapacağız" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakumlu kadınlarla buluştu. Başkan Şahin, "Kadın girişimcilerimizi desteklemek önceliğimiz olacak. Atakumlu kadınlara toplumun her alanında pozitif ayrımcılık sağlanacak" dedi.Başkan Zihni Şahin, Atakum Belediyesi'ne ait Tuğra Restoran'da gerçekleştirilen kahvaltı programında Atakumlu kadınlarla bir araya geldi. Eşi Şükriye Şahin'in eşlik ettiği Zihni Şahin, kadınların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle moral buldu. Başkan Şahin, yaptığı konuşmada kadınlara yönelik projelerini anlattı.

zihni-sahin---kadinlar.jpg

MAHALLİ ÜRÜNLER İÇİN E-TİCARET

İlçede, kadın girişimcileri destekleyecek projelere imza atacaklarını söyleyen Zihni Şahin, "Meslek edindirme kursları ile evlerde kadınlar tarafından yapılan el emeği göz nuru ve mahalli ürünlerin sergilenip satılması sağlanacak. E-ticaret sistemi kurularak internet üzerinden de satışların yapılmasına imkan vereceğiz. Kuracağımız bu sistem ile kadınlar ve genç kızlarımızın aile ekonomisine ve kendilerine ekonomik katkı vereceğiz" dedi.

zihni-sahin---kadinlar1.jpg

KÜLTÜR VE SAĞLIK İMKANLARI

Atakumlu kadınların hayatın her alanında olmasını sağlayacaklarını belirten Başkan Şahin, "Kadınlarımız kahvaltı sofralarında, kültür merkezlerinde bir araya gelecek, film ve tiyatro oyunlarını izleme, sevdikleri kitapların yazarlarıyla buluşma ve spor yapma imkanına sahip olacaklar. Buna ek olarak hanımlar için diyetisyen, fizyoterapist ve sağlıklı yaşam konularında uzmanlar eşliğinde eğitim ve deneyim paylaşımları gerçekleştirilecek" diye konuştu.

'HOŞGELDİN BEBEK' UYGULAMASI

Başkan Şahin ayrıca, "Atakum’da doğan bütün bebeklerimiz ve aileleri gönüllülerimizle birlikte ziyaret edilecek, kendisi ve ailesi için eskimeyecek bir hatıra olarak hediyeler takdim edilecek" dedi.

zihni-sahin---kadinlar4.jpg

YEŞİL İLE MAVİ BULUŞACAK, TURİZM GELİŞECEK

Başkan Zihni şahin konuşmasının son bölümünde ise, "Atakum'u yeşil ve maviyle buluşturarak çocuklarımıza yeşil bir gelecek bırakmak istiyoruz. Atakum'da 100 projeyi gündemimze aldık. Hükümetimizden de destek alarak projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Atakum'u turizm şehri yapmak zorundayız. Kültürel değerlerimizi yansıtacak projelerimiz de olacak" açıklamasında bulundu.

zihni-sahin---kadinlar5.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.