ATAKUM'DA GÜÇ BİRLİKTELİĞİ

ATAKUM'DA GÜÇ BİRLİKTELİĞİ
Atakum’da güç birlikteliği

Atakum İlçesinde birbirinden önemli projelerle ve kapsamlı çalışmalarla dolu bir dönemin içerisinden geçtiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, örnek nitelikteki projeleri, ortak akıl ile belirlediklerini kaydederek, “Atakumlu hemşerilerimizden gelen öneri, fikir ve talepler doğrultusunda çalışıyoruz. Ortak akıl ile ilçemizi daha da yaşanılabilir bir kent haline getiriyoruz” dedi.


Atakum İlçesinde belediye ve halk birlikteliğinin en güzel örneklerini ortaya koyduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu birlikteliğin beraberinde ortak akılı ortaya çıkarttığını kaydederek, “Ortak akıl ile yönetilen Atakum Belediyesi, bu sayede birbirinden önemli projeleri ve kapsamlı çalışmaları ile örnek oluyor. Belediye ve halk birlikteliğinin en güzel örnekleri Atakum İlçesinde yaşanıyor” dedi.

BAŞARININ MİMARI, ATAKUM HALKI
Atakumlularla sağlanan birlik ve beraberliğin, beraberinde bir çok önemli çalışmayı da getirdiğini kaydeden Başkan Taşçı, planlanan her çalışma öncesinde mutlaka vatandaşlardan fikir aldıklarına dikkat çekerek, “Atakum İlçesini, Türkiye’nin göz bebeği yapmak gibi ciddi bir hedefimiz var. Bu hedefimize ulaşmak için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarımızda, sosyal belediyecilik çalışmalarımızda ve birbirinden önemli projelerimizde ana amacımız bu hedefe ulaşmak. Bu noktada en büyük destekçimiz halkımız. Tüm bu çalışmaları gerçekleştirirken halkımıza soruyoruz. Fikirlerini alıyoruz, önerileri ile projelerimizi şekillendiriyoruz. Atakum Belediyesi olarak elde ettiğimiz yerel başarının başlıca mimarları kesinlikle Atakum halkıdır” dedi.

ÖRNEK OLUYORUZ
Başarılı bir belediyeciliğin temel faktörlerinden birisinin, ‘yaptım oldu’ anlayışından uzak olmak olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “Belediyecilikte başarının sırrı, kesinlikle ortak akıl ve fikir alışverişidir. Yaptım oldu tarzında bir anlayış ile başarı elde etmek mümkün değildir. Bunun bilincinde ve farkındayız. Bu farkındalıktan hareketle, sık sık alana iniyoruz ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini alıyoruz. Bu sayede geleceğin Atakum’u için birbirinden önemli projeleri, ardı ardına hayata geçiriyoruz. Hem ilçemizin yaşam kalitesini daha da arttırıyoruz hem de başarılı bir belediyecilik anlayışının en iyi örneklerinden birisi oluyoruz” şeklinde konuştu.

FİKİRLERE AÇIĞIZ
Atakum’un değişim ve gelişim sürecine katkı sağlayacak her fikre açık olduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum İlçesi hızla değişiyor ve gelişiyor. Bu değişim sürecine katkı sağlayacak her türlü fikre açığız. Bu anlamda vatandaşlarımızdan, ‘şöyle bir proje de olsa iyi olur’, ‘böyle bir çalışma yapılsa iyi olur’ dedikleri ne varsa bize iletmelerini istiyoruz. Atakum İlçesi bizim evimiz. Bu evin her bir ferdi de bizim ailemiz. Evimizin daha da güzelleşmesi için ailemizden gelecek fikirler bizim için son derece önemlidir. Vatandaşlarımız, çalışmalarımıza ve projelerimize yön vererek hem ortak akıl anlayışımızı güçlendiriyor hem de Türkiye’nin göz bebeği olma hedefimize daha da yakınlaşmamızı sağlıyor” şeklinde konuştu. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.