ATAKUM ŞANSLI

ATAKUM ŞANSLI
İlçe teşkilatından Başkan Taşçı’ya övgü..‘BÖYLE BİR BAŞKANA SAHİP OLMAK ŞANS'

AK Parti Atakum İlçe Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, “AK Partili bir belediyenin olmasının avantajlarını ilçemiz fazlasıyla yaşıyor. Bu anlamda çalışmalarıyla her kesimin takdirini kazanmış bir belediye başkanına sahip olduğumuz için şanslıyız” dedi.

AK Parti Atakum İlçe Danışma Toplantısı, AK Parti Atakum İlçe Teşkilatının tam kadro katılımıyla gerçekleşti. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Hut, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Aydın Özil ve AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit’in yanı sıra AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda belediye hizmetleri ve teşkilat çalışmaları masaya yatırıldı.

‘ATAKUM PROJE KENTİ’
Atakum İlçesinde tamamlanan ve sürdürülen çalışmaların yanı sıra planlanan projeleri AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı mensuplarıyla paylaşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Son derece başarılı bir çizgide hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 55’de 55 proje sözümüz vardı. Bu projelerin 26 tanesini halkımızla buluşturduk. Ayrıca 55’de 55 proje sözümüz içerisinde olmayan, ekstra 22 projeyi de yine hayata geçirdik. Şu an devam eden 14 projemiz bulunmaktadır. Ayrıca planlama aşamasında da 14 projemiz var. İlçemizin eksikliklerinin bir an önce giderilmesi noktasında ortaya koyduğumuz çaba ortada. İlçesinin her geçen gün daha da güzelleşmesi, sosyalleşmesi adına önemli hizmetlere imza atan Atakum Belediyesi, aynı heyecan içerisinde çalışmalarını sürdürecek” dedi.

‘HER GÜÇLÜ BAŞKANIN ARKASINDA..’
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın, AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı ile olan birlik ve beraberliğinin kendilerini son derece memnun ettiğini söyleyen AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Hut, “Atakum Belediyesinin yerel yönetimler anlamındaki başarısı bizleri mutlu ediyor. Projeler, çalışmalar, tasarlanan projelerle ilçenin geleceğini inşa eden Başkan Taşçı’yı kutluyorum. Asıl kutlamam da ilçe teşkilatı ile kurduğu güçlü bağdan dolayı. Her başarılı belediye başkanının arkasında, güçlü bir teşkilat vardır. Başkan Taşçı’nın da arkasına aldığı bu güçlü teşkilat ile yoluna başarılı bir şekilde devam edeceğine olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

‘TAŞÇI BİZİM ŞANSIMIZ’
AK Parti Atakum İlçe Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, “AK Partili bir belediyenin olmasının avantajlarını ilçemiz fazlasıyla yaşıyor. Bu anlamda çalışmalarıyla her kesimin takdirini kazanmış bir belediye başkanına sahip olduğumuz için şanslıyız. AK Parti Atakum İlçe Başkanlığımız ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın arasında güçlü bir bağ var. Bu bağı her fırsatta hissediyor ve yaşıyoruz. İnanıyorum ki görev sürecinin iki buçuk yılına çok önemli hizmetler sığdıran, birbirinden önemli projeleri halkımızla buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bizleri gururlandırmaya devam edecek. AK Belediyecilik anlayışının Türkiye’deki en başarılı örneklerinden birisi olarak gördüğümüz Başkan Taşçı’nın, teşkilat olarak her zaman yanındayız” dedi.

‘BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ’
AK Parti Atakum Kadın Kolları Başkanı Sevim Aydın Özil ise konuşmasında teşkilat olarak sürekli alanda olduklarını kaydederek, “Sürekli alandayız. Vatandaşlarımızın düşüncelerini, fikirlerini alıyoruz. Bu anlamda Atakum İlçesinde hem belediyecilik hem de siyaset anlamında güçlü bir noktadayız. Milletine hizmet etmeye sevdalı kadınlardan oluşan AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları olarak bu güçlü yapının önemli parçalarından birisi olmak bizleri gururlandırıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.