Amacımız kongreye tek liste ile gitmek

Amacımız kongreye tek liste ile gitmek
MHP Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun, 21 Aralık'ta yapılacak olan kongrede aday olduğunu ve kongrede tek liste çıkması için elinden geleni yaptığını söyledi.

Basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen MHP Atakum İlçe Başkanı Uzun, herkesin gelip aday olabileceğini kapıların herkese açık olduğunu ancak yüreğinden geçenin tek liste ile güçlü bir teşkilat oluşturarak milletvekili seçimlerine hazırlanmak olduğunu kaydetti.

Şu ana kadar kendisinden başka adaylığını açıklayan kimse olmadığını hatırlatan MHP Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun, "Daha geniş katılımlı bir toplantı yapabilirdik ama bunun yönetim kurulu üyelerimle, belediye meclis üyesi ve dostlarımla dar dairede yapmayı uygun gördük. Daha büyük geniş katılımlı toplantılarımızı kongreden sonra Ocak ayı itibariyle 'geçmişteki 6 yıllık süreçte yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı' adı altında yapacağız. MHP Atakum ilçe teşkilatının kongre tarihi ise 21 Aralık Pazar günü Belediye Sosyal Tesisleri Büyük Salon'da olacak. Delege bazında hazırlıklarımızı tamamladık. Sadece yönetim il delegeleri hazır değil. Bunlarda günü ve tarihi geldiğinde hazır olacak. Yüreğimdeki, içimdeki arzu tek yürek, tek ekip ve tek liste olması. Bu dönem tek liste çıkması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Dostlarımla, Atakum'daki küçük, büyük demeden herkesle görüşüyorum. Bizi bugüne kadar hep yanlış anladıklarını, hep yanlış anlattıklarını düşünüyorum. Ama inşallah bu tarihten sonra buda olmayacak." dedi.

Uzlaşma sonrası yeniden aday olduğunu vurgulayan Uzun, "Benimle ilgili milletvekilliği adayı olacağım yönünde söylentiler çıkmış. Bu sadece benim verdiğim bir karar değil. Yönetim kurulu ve diğer abilerimizin yaptıkları istişarede 'Mehmet Uzun'un bir dönem daha yapılması kararı verildiği için' bu göreve yeniden adayım. Bu çok demokratik bir yarış isteyen arkadaşımız önceden açıklamadan da kongreye gelip aday olabilir. Ama benim içimden geçen tek liste çıkmasıdır. Çünkü önümüzde Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir seçim var. Bizlerin bu seçime adapte olması lazım. Çünkü Türkiye öyle söylediği gibi uçmuyor. Komşularımızın hepsiyle kavgalıyız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum