AMACI NE?

AMACI NE?
Mehmet Kurt gerek Milletvekili olduğu dönemlerde gerekse daha sonraki dönemlerde ne Kavak’a ne de Samsun’a en ufak bir katkı sağlayacak hizmeti olmamasına rağmen her platformda yer almaya çalışması da kamuoyunun gözünden kaçmamakta.

AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt’un Babası ve eski Milletvekili Mehmet Kurt her yere müdahale etmekten vaz geçmiyor, Kavak Belediyesi’ne meclis üyesi olarak önerdiği Av. Gültekin Özdemir FETÖ’cü olduğu gerekçesiyle AK Parti genel merkezi tarafından istifa ettirildi. Aynı şekilde Kavak Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak önerdiği iddia edilen Reşat Keleş’de FETÖ’den açığa alınmış olmasına rağmen Mehmet Kurt sosyal ve siyasal faaliyetlerine devem etmekte ısrar edince kamuoyu amacının ne olduğunu merak ediyor.

 

  AİLE BOYU SİYASET

     Mehmet Kurt’un siyasetten ayrılmak istememesinin yanında sivil toplum kuruluşlarında da görev alma ısrarının nedeni anlaşılamazken özellikle Kavak milliyetçiliğini ön plana alarak siyaset yapmaya çalışması da kamuoyunun dikkatinden kaçmamakta. Son olarak Kadefle birlikte Kavak Belediyesi’ni ziyaret eden Mehmet Kurt’un bu ziyaretinin amacı da anlaşılamadı. Kadef’te herhangi bir görevi olmamasına rağmen Kadefle birlikte ziyaretlerde bulunması akıllara amacının ne olduğu sorusunu getirmekte.

 

    EN UFAK BİR KATKISI OLMAMIŞ

   Mehmet Kurt gerek Milletvekili olduğu dönemlerde gerekse daha sonraki dönemlerde ne Kavak’a ne de Samsun’a en ufak bir katkı sağlayacak hizmeti olmamasına rağmen her platformda yer almaya çalışması da kamuoyunun gözünden kaçmamakta. İmam Hatip platformunda da Başkan olan Kurt’un burada da Bürokratlara baskı yapmanın dışında en ufak bir maddi ve manevi desteği olmamasına rağmen her yerde görev almaya çalışmasına anlam verilemedi.

A.Ufuk Erkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum