“ALTYAPI SORUNLARINI ÇÖZMEYE KARARLIYIZ”

“ALTYAPI SORUNLARINI ÇÖZMEYE KARARLIYIZ”
Belediye Başkanı Şenol Kul, “Terme’nin altyapısını baştan aşağı yenilemeye devam ediyoruz. İlçe genelinde altyapı ve üst yapı anlamında rekor çalışmalara imza attık.” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile birlikte ilçenin alt yapı çalışması planlanan Fiskobirlik caddesi ve bağlantı yollarında incelemelerde bulundu. Başkan Kul inceleme sonrası Yeşilyurt’u makamında ağırladı. 

GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞIYORUZ
İlçelerdeki alt yapı sorunlarını çözmek için vatandaşlara söz verdiklerini kaydeden Muhlis Yeşilyurt, “Samsunlu vatandaşlara verdiğimiz sözü yerine getirmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Elimizi taşın altına koyduk. Bu yoldan dönüş yok. Samsun’un 17 ilçesine de hizmet götürerek, alt yapı sorunlarını çözmeye kararlıyız.” diye konuştu.

2-043.jpg

DAHA GÜZEL YARINLARA
Yeni Terme hedefine adım adım yürüdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Şenol Kul, “Şehir merkezinin ana ulaşım güzergahı noktasında Fiskobirlik caddesi ve bağlantı yollarının alt yapı sorununu çözerek üst yapı çalışmalarını tamamlayacağız. Günü kurtarmak için değil memleketi hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bu anlayışla bugüne kadar birçok hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın yarınlarının daha güzel olması için hizmetkarlık etmeye devam edeceğiz" dedi.

4-014.jpg

CESARETLE ÇALIŞIYORUZ
İlçenin altyapı ve üstyapısını tamamen yenileyecek olan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Kul “Daha önce de belirttiğim gibi altyapı çalışmaları cesaret işidir. Çünkü altyapı demek yazın toz, toprak, kışın yağmur, çamuru göze almak demektir. Fakat biz halkımızın sağlığını önceliğimiz olarak belirledik ve elimizi taşın altına koyarak ‘Daha sağlıklı bir Terme’ hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim önceliğimiz insan. Ve halkımızın hayatını kolaylaştıracak, güzelleştirecek hizmetler sağlamak ta önceliğimiz. " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.