ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ...

ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ...
Hasan Basri Kurt altyapı çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Basri Kurt, altyapı çalışmaları devam eden Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 
Ziyarette AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’a Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Karaha, Karadenizbirlik Başkan Yardımcısı Fahri Şahin ve işadamı Veli Kurt eşlik ettiler.
Bir süre şantiye alanını gezen Kurt’a Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve şantiye yetkilileri tarafından çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB’nin altyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek; “Şuan bin dekarlık bir alanda altyapı çalışmaları devam etmek. Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB içerisinden direk demiryolu geçmesi ile yatırımcı için ayrı bir avantaj sunmakta. OSB tamamlandığında ilçe istihdam ve göç sorununa çare olacak.” Dedi.
Kurt, Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB’nin Havza’ya büyük katkı sağlayacağını belirterek ; “Yapılacak yatırımlar sayesinde Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB’nin Havza’ya büyük katkısı olacak ve binlerce gencimize burada iş olanağı sağlanacak. İlçeye yatırımcı gelmesi için gerekli çalışmalar yapılacak. Bu konudaki çalışmalar devam ediyor ve işin takipçisi olacağız.” Dedi.
OSB ziyareti sonunda AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Basri Kurt’a Karadenizbirlik Başkan Yardımcısı Fahri Şahin bölge çiftçisinin sorunları hakkında bilgiler verdi. 
Şahin bölge çiftçisi için İbi sulama projesinin önemli olduğunu belirterek; “ İbi projesi tamamlandığında Ladik’te 13, Havza’da ise 23 köy arazisi sulama imkanına kavuşacak. Bu projenin faaliyete geçmesi bölge çiftçisi için hayati öneme sahip.” dedi.
Kurt konu hakkında bilgi sahibi olduğunu ve projenin hayata geçmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.