Altın Meşe Park En Çok Tercih Edilen Mekân

Altın Meşe Park En Çok Tercih Edilen Mekân
Samsun Canik ilçesinde bulunan düğün ve organizasyonlarıyla güleryüzlü işletmecilik anlayışı renkli görüntülere sahne olan Altın Meşe Park gelin ve damadların 2015 yılında en çok tercih edilen mekanlarından biri oldu.

Altın Meşe Park İşletme Müdürü Ercan Eler '' Artık evlenecek çiftler düğünlerini yapmakta bizleri tercih ediyor. Mekânımız evlenecek çiftlere unutulmaz anlar yaşatmak için deneyimli personeli ve özel menü alternatifleri ile masal gibi bir düğün sunuyor. Rüya gibi bir düğüne evet demeye hazırsanız sizleri mekânımıza bekliyoruz. Her davetin ayrı bir üstün hizmet anlayışı gerektirdiğine inanan ve misafir memnuniyetini ön planda tutan mekanımız ,sıradışı menülerden müzik organizasyonuna,çevre düzenlemesinden masa süslemesine kadar tüm ihtiyaçlarınızı geniş bir yelpazede karşılıyor. İstediğiniz kişi sayısına kadar davetlilerin ağırlanabildiği mekanımızda ,her bütçeye hitap eden kokteyl ve ziyafet menüleri ile sizleri bu lezzet keşfine davet ediyor. Böyle farklı bir mekânda ağırlanmak isterseniz sizleri de bekleriz. 

Davet Sahiblerinin Memnuniyeti Başarımızdır

Bizim için her davetin güzel geçmesi, davet sahiplerinin memnuniyeti başarımızdır. Çünkü biliriz ki davet sahipleri, çok önemli bir günlerini, akşamlarını bize emanet ettiler. Onların davetlileri, bizim misafirimizdir. Hepsini evlerinde gibi hissettirmekten memnun oluruz. Tekrarları çok sevmeyiz. Hep değişiklikler yapmaya çalışır,  sunumlarımızı geliştirir, dekoru farklılaştırır, yeni malzemeler alır, sempatik ve beğenilecek yenilikler araştırırız. Altın Meşe Park hem şehir merkezinde olması hem de seçenekleri ile şehrin gürültü ve bina manzaralarından uzak keyifli ortamıyla düğün yapmak isteyenlere kolaylık sağlıyoruz. 1000 kişilik kapasitesi, zengin mutfağı, farklı taleplere uygun alanları ile hayatınızın en güzel gününü unutulmaz bir anıya dönüştürecek her türlü altyapıya sahipdir. 2016 yılı için rezervazyonlarımız devam etmektedir. Bizleri tercih eden müşterlerimize teşekkür ediyoruz'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.