ALTIN MEŞE PARK BÖLGENİN EN BÜYÜK İŞLETMECİSİ OLDU

ALTIN MEŞE PARK BÖLGENİN EN BÜYÜK İŞLETMECİSİ OLDU
Samsun Canik ilçesinde bulunan Altın Meşe Park yaptığı yeniliklerle ve hizmetlerle Karadeniz Bölgesinin en büyük işletmecisi oldu. Çok sayıda siyasetçi, bürokrat, ünlülerin ve halkın tercih ettiği Altın Meşe Park hizmetlerine devam ediyor.

Altın Meşe Park idari işler Müdürü Ercan Eler yapmış olduğu açıklamasında '' Altın Meşe Park kısa bir sürede Karadeniz Bölgesinde restorant ve eğlence merkezinin adresi oldu. Parti  liderleri  bazen bürokrat ve çok sayıda vatandaşımız bizleri tercih ederek işletmemize geldiler. Öncelikle gelen konuklarımıza teşekkür  ediyoruz. 400 kişilik kapalı, 80 kişilik açık alanı ve 60 kişilik vip salonu ile Karadeniz’in kavurması, Görele’nin pidesi, Konya’nın etli ekmeği, Samsun’un güzel bitkisi ile kırçan kavurması, Güney Doğu’nun mumbar içli köftesi ve kaburga dolmasıyla birleştirerek Türkiye’nin o muhteşem mutfağını sizlerle buluşturuyoruz. Altıntaş yemek fabrikası olarak Türkiye’nin dört bir köşesinde vermiş olduğumuz hizmetin bize kazandırmış olduğu deneyimi Kırçan restoran’da siz değerli misafirlerimizle paylaşıyoruz. Her türlü organizasyonunuzda kahvaltı ve yemeklerinizi görsel bir şölene dönüştürürken, restorandan bağımsız vip salonumuzda toplantı ve seminerlerinizde de sizlere hizmet vermektedir. Aynı zamanda  Kırçan restoran’da çocuklar da unutulmamış, çocuk alanı ve deneyimli çocuk eğitimcileri eşliğinde çocuklarınızın hoşça vakit geçirebilmeleri sağlanmıştır.  

DÜĞÜNLERİN ADRESİ OLDUK

Tesis içerisinde bulunan kır bahçesi düğün alanı ve açık alanda düğün yapmanın zevkini siz değerli misafirlerimize sunmaktayız. 1000 kişilik alanı ile hizmet veren kır bahçesi düğün alanımız tiffanie  masa ve sandalyesi ile yağmurlu havalarda kapanabilen pergola sistemiyle yağmurdan  etkilenmeden organizasyonunuzu gerçekleştirebileceğiniz bir mekan haline de gelmektedir. Hiç bir organizasyon firmasına ihtiyaç duymadan masalarınızdaki şamdandan üç metrelik kapalı gelin yolu, tüm ses ve görsel ekipmanlarıyla en özel anınızı unutulmaz bir anıya çevirmektedir. 


ARTUK BEY TAM NOT ALDI

140 kişilik kapalı, 70 kişilik açık alanı ile kuş bakışı Samsun’un tüm manzarasına karşı kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Yeşil ve mavinin buluştuğu güzelliği eşliğinde Mardin’in meşhur Dibek kahvesini, Seylan ve Zafaran Çayını yudumlarken birbirinden lezzetli 60 çeşit kuruyemişi ve pastalarını tadabileceğiniz Artukbey Kafe aynı zamanda eşsiz kahve ve kuruyemişlerini Türkiye’nin dört bir yanına Samsun manzarası ile süslenmiş kutularda ihraç etmektedir. Spesiyal, Damla sakızlı, Bitter Çikolatalı, Sade kahvesi yanında da Süryani, Menengiç kahveleriyle Dibekte dövülmüş kahvenin her rengini bünyesinde barındıran Artukbey birbirinden farklı 60 çeşit şeker ve kuruyemişi ile kahve kültürüne eşlik etmektedir. Toplantı, Doğum günü ve her türlü organizasyonunuza uygun konseptiyle siz değerli müşterilerimizi ağırlamaktan mutluluk duymaktayız. Yapmış olduğumuz hizmetler  bize başarıyı getirerek Karadeniz Bölgenin en büyük işletmecisi olmamızı sağladı. Bizleri tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyorum '' dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.