AKCAGÖZ TÜRKELİ'DEN SESLENDİ

AKCAGÖZ TÜRKELİ'DEN SESLENDİ
CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Sinop Türkeli önceki dönem belediye başkanı Mustafa Özcan'ın cenazesine katılmak için gittiği Türkeli 'de, partilerle bir araya geldi

CHP Türkeli İlçe Başkanı Tugay Dincel ve partililer tarafından karşılanan Akcagöz, "Öncelikle, size tüm Samsun halkının selamlarını getirdim. Siz de görüyorsunuz ki, Tayyip Erdoğan, neden devlet başkanı olmaması gerektiğinin sinyallerini her geçen gün ayrı bir örnekle gözler önüne sermektedir. 15 Temmuz günü, ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen de biz değildik; bu yapıyla kol kola giren de. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Yeni kapı ruhunun şimdiki durumundan memnun değilim' sözü üzerine Tayyip Erdoğan,  'Olsan ne olur, olmasan ne olur? ' demiş. Burdan çıkan sonuç şudur. Tayyip Erdoğan, artık fabrika ayarlarına dönmüştür. Eski usûl Kasımpaşa ağzını ve üslubunu yeniden takınmıştır. Kendine yakışanı yapıyor ama bu üslupla kendisinden başkan olamayacağını da bilmesi gerekir." dedi.
          Vatandaşın önüne seçim sandığının gelip gelmeyeceği hususunu değerlendiren Tufan Akcagöz, " Sanki demokrasiye çok bağlılık duyuyorlarmış gibi, ha bre insanların önüne sandık getirmekle muhalefetin gözünü korkutacaklarını sanıyorlar. Onların demokrasiye olan inançlarını 7 Haziran'dan sonra gördük. 45 gün muhalefet oyalanıp, ülke 1 Kasım seçimlerine mecbur bırakıldı. Bırakıldı da ne oldu ? Mecliste sandalye sayısı değişti belki ama ülkede kan akmaya devam ediyor ve çözüm bekleyen onlarca sorun var. Ancak bunların hepsi bir tarafa zâtı şahanenin başkanlık heves ve hayali bir tarafa. Millet olarak , toplumun her kesimini kucaklayan bir Cumhurbaşkanı özlemi içindeyiz. Bu gerginliklerin bir sonu olmalı. Tayyip Erdoğan’a oy veren halk da bu gergin atmosferden sıkıldı ve derhal bu durumdan kurtulmak istiyor. "dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.