AK Parti'de haftalık toplantı yapıldı

AK Parti'de haftalık toplantı yapıldı
AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın haftalık olarak düzenlediği Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, İlçe Başkanları'nın da katılımıyla Anemon Otel'de gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Yönetim Kurulu Toplantısı'na başkanlık etti. Her hafta pazartesi günü İl binasında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı, İlçe Başkanlarının da katılımıyla yemekli toplantı olarak Anemon otelde yapıldı.
Yönetim Kurulu Toplantısı, gündemin okunması ve onaylanmasıyla başladı. İl Yönetim kurulu üyeleri gündem maddeleri hakkında görüşlerini bildirdiler.
Toplantıya katılan ilçe başkanları da 5. Olağan Kongre kapsamında gerçekleştirilen ilçe kongrelerinin ardından yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPILDI
Toplantının değerlendirme ve kapanış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Genel Merkezimiz ve teşkilatlarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda, 17 İlçe kongremizi birlik ve beraberlik içinde sağlam bir şekilde tamamladık. Bu anlamda genel bir durum değerlendirmesi yapmak için İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İlçe Başkanlarımız ile gerçekleştirdiğimiz bu yemekli toplantıda bir araya geldik. Toplantımızda hem bundan sonra gerçekleştireceğimiz stratejiler, hem de teşkilat çalışmalarımız üzerine istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizde özellikle sandık ve mahalle yönetimlerinin üzerinde durarak 2015 yılına hazırlık noktasındaki süreci de gözden geçirmiş olduk. Görüş alışverişi de yaptığımız toplantımız verimli ve bereketli geçti. Toplantımızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Toplantı çekilen hatıra fotoğrafının ardından sonra erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.