AK PARTİ ZİRVELERİN PARTİSİ

AK PARTİ ZİRVELERİN PARTİSİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''Milletimize daha iyi hizmet etmek istiyoruz. Daha iyi hizmetin yolunun tek başına iktidardan geçtiğine inandığımız için bu mücadeleyi veriyoruz'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü. Karaaslan'a il ve ilçe teşkilat üyeleri eşlik etti.

Karaaslan, Mecidiye Çarsşısı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 1 Kasım seçimlerinde çok önemli bir yol ayrımında olunduğunu belirten Karaaslan, ''Halkımız bir karar verecek. Bu karar bana göre çok net. 13 yıldır AK Parti bu ülkeyi nasıl yönetti ise tekrar tek başına iktidar olarak AK Parti'yi seçecek'' dedi.

7 Haziran'da AK Parti'nin Türk siyasi tarihinin en yüksek oy oranlarından birini alarak sandıktan çıktığını belirten Karaaslan, ''AK Parti kurulduğu günden itibaren girdiği 9 seçimde büyük başarı elde ederek zirvelerin partisi oldu. Bizden sonra gelen iki partinin nerdeyse toplamı kadar oy aldık. Ama buna sevinemedik. Çünkü hedefimiz çok daha büyük. Biz tek başına iktidar olarak bu ülkeyi yönetmek istiyoruz. Daha iyi hizmetin yolunun tek başına iktidardan geçtiğine inandığımız için bu mücadeleyi veriyoruz. Halkımız 7 Haziran sonrasında yaşanan herşeyin farkında. Tüm bu yaşananları değerlendirecek'' dedi.

SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten Karaaslan, ''Bizim kapı kapı, yüz yüze, el ele kurduğumuz ilişki çok önemli. Çünkü insanlar oy kullanmaya gittiğinde bütün bunları değerlendirerek bir karara varıyor. O yüzden bu süreci seçim gününe kadar çok önemli ama seçim günü sandığa sahip çıkmak da çok önemli bir boyut'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum