AK PARTİ YOK SAYDI

AK PARTİ YOK SAYDI
AK Parti Genel Merkezi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan İl başkanları toplantısına parti kuruluşundan bu yana görev yapmış il başkanları da davet edildi. Eski il başkanı Adem Güney'in davet edilenler arasından çıkartılması Samsun'da seçim sürecindeki karşı adaya çalışma iddialarını yeniden gündeme getirdi.

ERHAN USTA'YI ALENEN DESTEKLEMİŞTİ
AK Parti Genel Merkezi partiye emeği geçen eski il başkanlarını Ankara'ya davet etti. Bu davetten ise iddiaya göre eski il başkanı Adem Güney haberdar edilmedi. Tartışılan konuyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılırken, Adem Güney'in 31 Mart seçimlerinde AK Parti adayı Mustafa Demir'e karşı bağımsız aday Erhan Usta'yı desteklediği gerekçesi ile bu davete çağrılmadığı ileri sürüldü. Bazı AK Partililer, Adem Güney'in seçim sürecinde Erhan Usta'ya çalıştığını belirterek Ankara'ya çağrılmamasının doğru bir karar olduğunu savundu.

ek-foto-3.jpg

NEDEN DİSİPLİNE VERİLMEDİ?
Adem Güney'in özellikle Erhan Usta ile seçim öncesi yakınlığı ve alenen destek vermesi kamuoyunda bu durum yeni partiye beraber geçecek olmalarına yorumlanmıştı. Ulusal basında da Usta'nın Ali Babacan ile temas halinde olduğu iddia edilerek fotoğraflar paylaşılmıştı. Genişletilmiş İl başkanları toplantısına çağrılmayan eski İl başkanı Güney'in karşı adaya çalıştığı iddiaları ayyuka çıkmış durumdayken halen AK Parti tarafından disipline verilmemiş ve ihraç edilmememiş olması sorgulanmakta.

manset-019.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum