Ak Parti Yemekte Buluştu

Ak Parti Yemekte Buluştu
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Gazi Sosyal Tesisleri'nde düzenlendiği teşekkür yemeğinde İlkadım İlçe Teşkilatı üyelerini ağırladı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, önceki dönem İl Başkanlarından Osman Çetinkaya, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İl SKM Başkanı Adem Bektaş ve yardımcıları, İlçe Ana Kademe, Kadın, Gençlik , Mahalle Başkanları ve yönetimleri ile mahalle muhtarların katıldığı yemeğe gelenler ile tek tek ilgilenen Milletvekili Köktaş, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan Genel Seçimde yürüttükleri kampanya sürecinde gösterdikleri gayretli, başarılı çalışmalardan ötürü teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Milletvekili Köktaş yapmış olduğu konuşmada ise şunları söyledi: "Sözlerime başlamadan önce menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Opr. Dr. Aynur Dağdemir'e, sağlık şehitlerimize ve ülkemizin birliğini, dirliğini, bütünlüğünü korumak için canlarını fada ederek şehit düşen tüm güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Değerli teşkilat üyelerimiz; 1 Kasım Türkiye için, gönül coğrafyamız için, hatta dünya için örnek olabilecek tarihi bir seçim oldu. Bu süreçte AK Parti her zamanki vakur çizgisini hiç bozmadan çok tutarlı, çok olgun bir siyaset ortaya koydu. Buradan bütün AK Partilileri, bütün dava arkadaşlarımı, teşkilatımızın her kademesindeki bütün kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Önümüzde Türkiye’yi büyük hedeflere taşıyacağımız uzun bir yol var, yol ne kadar uzunsa bizim adımlarımız o kadar sabit ve kuvvetli olacak. 

Küçük hesaplarla yola çıkanlar büyük davaların ağır yükünü omuzlarında taşıyamazlar.  Bunu geçmişte, yani küçük hesapları siyasete alet edenler geçmişte birçok siyasi hareket de yaşandı. Siyasi hayatına çok iyi başlangıç yaptıkları halde kısa zamanda hızını, enerjisini, en önemlisi de ahlaki özünü kaybeden birçok siyasi hareket, siyasi parti bugün sadece adlarıyla anılıyor. Bu anlamda AK Parti’nin 14 yıllık serüveni sadece başarının değil, istikrarın, tutarlılığın, kararlılığın ve doğru bir istikametin, sırat-ı müstakimin hikayesidir.

7 Haziran seçimlerinde bizi koalisyon hükümetlerine mahkum etmek için şer güçleri ellerinden gelen bütün gayreti ortaya koydular. Koalisyon hükümetlerinin bugünkü Türkiye şartlarında sağlıklı bir yönetim şekli ortaya koymadığını, geçmiş dönemlerdeki koalisyon hükümetlerinden aziz milletimiz çok iyi gördü. 7 haziran seçimlerin sonraki görüldü ki herkes ön şartlarla, ön koşullarla koalisyonu konuşmaya başlayınca hükümet kurulamamıştır ve hakem olan, her zaman doğru kararı veren, kararını hiç bir zaman tartışmadığımız, aziz milletimiz 1 Kasım da, bir kez daha hakemlik yaparak, AK Parti'yi tek başına iktidara taşıyarak sorumluğu üzerine vermiştir.

AK Parti olarak girmiş olduğumuz hiç bir seçimde vaat politasını, vaatle oy toplama anlayışını hiç benimsemiş değiliz. Ancak, 7 haziran seçimlerinden önce seçime giren siyasi partilerin neredeyse tamamı vaat politikalarıyla oy toplamaya çalıştıklarında ilk kez bizler seçimlerde yapacak olduklarımızı seçim öncesinde açıklamak zorunda kaldık. Sanki AK Parti vaat etmiş bir anlayış hakim oldu. Biz burada vaat değil, sadece seçimden sonra hükümetimizin yapacak olduğu icraatları açıklamak durumunda kaldık. Bunların her biri önümüzdeki süreç içinde yapılacak olan periyodik planlama ile hayata geçirilecektir. 

Bu düşünceler içinde yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran herkese çok teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.