AK Parti Türkiye'nin çimentosudur

AK Parti Türkiye'nin çimentosudur
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Milletin içinden çıkan kadroların kurduğu AK Parti Türkiye'nin lokomotif partisidir. Ayrıştırıcı değil birleştirici siyaset anlayışı ile AK Parti Türkiye'nin çimentosudur." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım, Canik ve Atakum İlçe Teşkilatları ile biraraya geldi. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin İlkadım, Canik ve Atakum İlçe Teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.
İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte seçim sonuçları üzerinde değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti olarak milletin gösterdiği iradeye ve karara derin saygı duyduklarını söyledi.

Seçim sürecinde gösterdikleri gayretli ve başarılı çalışmalardan dolayı teşkilat üyelerine teşekkür eden Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Milletin içinden çıkan kadroların kurduğu AK Parti Türkiye'nin lokomotif partisidir. Ayrıştırıcı değil birleştirici siyaset anlayışı ile AK Parti Türkiye'nin çimentosudur. AK Parti ülkemizde olduğu gibi Samsun'da da yüzde 53 oy oranı ile sandıktan birinci parti olarak çıkmıştır. Hiç kimse umutsuzluğa düşmesin, moral ve motivasyonunu yüksek tutsun, ülkemiz bugüne kadar çok badirelerden geçti. 
Aziz milletimizin bu seçim de vermiş olduğu karara saygımız sonsuzdur. AK Parti yapacağı istişareler sonucunda verilen bu kararın gereğini yaparak yoluna emin adımlarla devam edecektir.
Bu anlamda Samsunumuzda da başlamış ve başlayacak olan projelerin kesintiye uğramadan devam etmesi için bizde gece gündüz demeden çalışacağız.
Teşkilatlarımızın her bir kademesi seçimden seçime değil, seçim bittiği günün ertesi gününden itibaren yeni seçime hazırlık yapan bir anlayış hareket etmektedir. Tekrardan seçim sürecinde gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşkilatımızın her bir üyesine bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum