AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ı ziyaret

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ı ziyaret
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ı ziyaret etti

Samsun 19 Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman'ı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Tanıtım ve Medya Başkanı Güner Armutlu da yer aldı. Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır beraberinde Mehmet Gençali, Gülsüm Atik, Harun Üstün, İlyas Gün, Hilal Gamze Çakır ve Alper Cabbar ile gerçekleştirdiği ziyaret son derece samimi havada geçti. Başkan Çakır, yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Hakan Karaduman'a bilgi verdi. 


Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri'ne teşekkür eden AK Parti Samsun İl Başkanınımız Sayın Av. Hakan Karaduman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Basın bizim için çok önemli. Çok dikkat gerektiren hataya yer olmayan bir işiniz var. Şunu da  açıkça ifade etmeliyim; medya bağımsız olmalıdır. Doğru olan neyse o yazılmalı. Halkın tarafsız ve doğru biçimde haber alabilmesinin sağlanması çok önemli. Basın özgürlüğü sorumsuzluk olarak algılanıp aşağılayıcı ve karalayıcı olunmamalı" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.