'Ak parti ile kaliteli hayat'

'Ak parti ile kaliteli hayat'
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "AK Parti ile halkımızın daha kaliteli bir hayat sürdürebilmesi için yeni ve kapsayıcı sosyal yardım ve sosyal destek programlarını hayata geçirdik.

 İhtiyacı olan vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Hak-İş Sendikası Samsun İl Başkanı Ziya Uzun, yönetim kurulu ve üyeleri ile sendika binasında biraraya geldi.
"Herbir emekçimizin alın teri kutsaldır" anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden Milletvekili adayı Fuat Köktaş, yoğun bir katılım gerçekleştirilen ziyarette yaptığı konuşmada, "Milletimizin teveccühüyle iktidarı geldiğimiz 3 kasım 2002 tarihinden itibaren "Halka hizmet Hakk'a hizmet" ilkesi çerçevesinde her alanda olduğu gibi çalışma ve sosyal güvenlik alanında da devrim niteliğinde çok sayıda reform hayata geçirildi. Bir çok gelişmiş ülkenin dahi yapamadığı Sosyal Güvenlik Reformu'nu, tüm vatandaşlarımızı sağlık şemsiyesi altına alan Genel Sağlık Sigortası'nı, örgütlenmenin önünü açan Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanununu, Müstakil İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununu, memurlarımıza toplu sözleşme hakkını getiren yasayı, emeklilerimizin yıllardır beklediği intibak gibi pek çok düzenlemeyi, 13 yıllık dönemde milletimizin hizmetine sunduk.
AK Parti söz verdiği tüm çalışmaları, hizmetleri tek tek yerine getirdi. Örgütlenme özgürlüğünü sağlayan sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu ile birlikte Darbe yasaları yürürlükten kalktı, örgütlenmenin ve özgürlüklerin önünü açan yeni yasa yürürlüğe girdi. Sendikaya üyelikte noter şartı kaldırıldı ve e-üyelik sistemine geçildi. Bu ve bunun gibi bir çok yenilikler iktidarımız döneminde hayat buldu." dedi.

Milletvekili adayı Köktaş ayrıca, sendikalarla birlikte sadece son bir kaç yıl içinde atılan adımlara bile bakıldığında AK Parti iktidarlarının, hükümetlerinin sendikal harekette, emeğe hakkını vermek konusunda ne kadar duyarlı olduğununda altını çizdi.

Milletvekili adayı Fuat Köktaş daha sonra 19 Mayıs ilçesi'nde İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan programlara katıldı. 19 Mayıs ilçesinde teşkilat üyeleri, esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet eden Milletvekili Adayı Köktaş, gelen talepleri de tek tek  not aldı.

Devleti, halka hizmet etme aracı olarak gören AK Parti'nin, bir sınıf veya kesimin değil bütün vatandaşların refah ve mutluluğunu sağlayacak sosyal politikalar ürettiğini belirten Milletvekili adayı Köktaş 19 Mayıs İlçesi programında yaptığı konuşmada ise, "Halkımızın daha kaliteli bir hayat sürdürebilmesi için yeni ve kapsayıcı sosyal yardım ve sosyal destek programlarının hayata geçirildiğini, İhtiyacı olan vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Engelli ve yaşlılara, eşi vefat etmiş kadınlara, muhtaç asker ailelerine yönelik düzenli sosyal yardım programlarını uygulamaya koyduk; 2003-2015 döneminde ilimizde; Eşi vefat eden ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan 4.024 kadına, iki ayda bir olmak üzere, 500 TL maaş bağladık. Askerlerimizin gözü arkada kalmasın diye muhtaç durumda bulunan 1.975 asker ailesine (evli ise eşi, bekar ise annesi) askerlik süresince 250 TL maaş bağladık. Bu ve bunun gibi bir çok uygulama AK Parti ile hayat buldu. İşte Onlar Konuşur AK Parti yapar."

Milletvekili Fuat Köktaş 19 Mayıs ilçe programında geçtiğimiz günlerde ameliyat olan eski Yörükler Belediye Başkanı Süleyman Eroğlu'nu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gerçekleşen programlara İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, 19 Mayıs Belediye Başkanı osman Topaloğlu ve partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.