AK Parti ile birlikte kadınlar siyasette daha etkin rol alıyor

AK Parti ile birlikte kadınlar siyasette daha etkin rol alıyor
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Köktaş, "AK Parti iktidarı ile birlikte kadınlar siyasette daha fazla ve etkin rol alıyor" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın haftalık olarak gerçekleştirdiği olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.
Yapılan gündemli toplantı hakkında İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel'den bilgi alan Başkan Köktaş, daha sonra teşkilat üyelerine siyasi deneyimlerinden söz ederek bilgi paylaşımında bulundu.
Kadın Kolları Teşkilatı'nın 5. Olağan Kongre süreci kapsamında geçtiğimiz hafta delege seçimlerini tamamladığını hatırlatan Başkan Köktaş, önümüzdeki günlerde belirlenen takvim çerçevesinde yapılacak olan İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı kongrelerinin de sonuçları itibariyle hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

AK Parti iktidarı ile birlikte kadınların siyasette daha fazla ve etkin rol aldığını dile getiren İl Başkanı Fuat Köktaş toplantıda yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi: "Partimizin kuruluşuyla birlikte kadınların siyasette daha etkin rol aldığını görmekteyiz. Kadın kollarımızın siyasette bir farkındalık oluşturduğunu, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarda görmekteyiz.
İktidarımız ile birlikte kadınlar, milletvekili, belediye başkanı, il genel meclisi üyesi, belediye meclisi üyesi ya da siyasetçi olarak ülkesine katkı vermeye başladı.
Bu anlamda kadınları artık iş ve çalışma alanlarında da ciddi olarak görmeye başladık. AK Parti ile birlikte kadınların kendine olan özgüveni arttı. AK Parti, "Kadınlar için kadınlarla birlikte siyaset yapıyoruz" sloganıyla kadını evinin içinden çıkarttı, kadınlar artık "bende iş hayatına katılacağım, katma değer üreteceğim, projeler üreteceğim ve siyaset yapacağım" diyerek ülkesine ve milletine faydalı çalışmalar gerçekleştirmiş, gerçekleştirmeye de devam etmektedir.
Sözlerime son verirken; yıllardır ailesinden, çevresinden ve evinden fedakârlık yaparak ülkesi ve milleti için hizmet eden tüm kadınlara sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.