Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’in;  İSTİFASI İSTENDİ Mİ?

Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’in;  İSTİFASI İSTENDİ Mİ?

 İSTİFASI İSTENDİ Mİ?

  Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, metal yorgunluğu olanlar teşkilatlardan ayıklanacak açıklamasının ardından, Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’in de metal yorgunu olduğu ve teşkilattan ayrılacağı iddia edildi. Önceki akşam Ak Parti Genel Merkezinde İl Koordinatörü Milletvekilleri ile bir araya gelen Muharrem Göksel’in istifasının istendiği, onunda oğlunun düğününden sonraya kadar izin istediği iddia edildi.

 METAL YORGUNU MU?

    Muharrem Göksel Fuat Köktaş’ın Milletvekili olmak için İl Başkanlığından istifa etmesinin ardından Köktaş’ın da desteği sonucunda İl Başkanlığı koltuğuna oturduğu ancak daha sonraki süreçte ters düştüğü bilinmekte. Göksel’in en büyük sıkıntısının otoriteyi sağlayamadığı, İl teşkilatında ciddi rahatsızlıklar olduğu, bazı yönetim kurulu üyelerinin ihale takipçiliği yaptıkları, o nedenle de metal yorgunluğunun oluştuğu ve bu nedenle de Koordinatör Milletvekillerinin alınması gerektiği yönünde rapor tuttukları iddia edildi.

 ÇAĞATAY KILIÇ GİBİ OLABİLİR

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın Bakanlıktan alınacağı daha önce bilenmesine rağmen Cumhurbaşkanının Olimpiyatlardan sonra Bakanlar Kurulunu değiştirdiği gibi Muharrem Göksel’in de istifasını oğlunun düğününden sonraya bırakabileceği, Ankara kulislerinde konuşulmakta. Muharrem Göksel’in görev yaptığı süre içerisinde teşkilatlarla Vekillerin ve Belediye Başkanlarının iletişimini sağlayamadığı, teşkilatlarda bazı kişilere mesafeli durduğu bu nedenle de teşkilatlarda ciddi rahatsızlığın olduğu iddia edilmekte.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum